DOMINIKANA U MARTU

TH preporuka hotela sa 5*


U Dominikani su uslovi za odmor u ovom trenutku idealni, a nastaviće se i tokom aprila meseca - sa toplom, tropskom klimom, ovo je savršena destinacija za odmor i prolećno sunčanje. Mart je još uvek u sušnoj sezoni, temperatura mora je 26 ° C, a najviša dnevna temperatura oko 29 °C, tako da je vrlo malo šanse za kišu dok se sunčate na slavnom karipskom suncu...

 

PROKOL ZA PUTOVANJE: 

Po dolasku na aerodromu 3-10% putnika će biti podvrgnuto brzom testu uz obavezno merenje temperature. Putnici sa simptomima ili pozivitnim rezultatom će biti izolovani na autorizavanim lokacijama. Vlada Dominikanske Republika obezbeđuje besplatno hitno medicinsko Covid osiguranje za putovanja do 31.03.2021.

 

Mi kreiramo 100% individualna putovanja krojena po vašoj meri! U direktnom kontaktu sa Travel House savetnikom svaki predlog ponude možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama - odabirom drugih datuma, tipa sobe ili ishrane. Na isti način možete dobiti i dodatne predloge hotela vrhunskih hotela kategorije od 4* do 5* na ovoj destinaciji:

 

POŠALJITE UPIT

 

UPOZNAJTE DOMINIKANU

;

 

PREDLOG PONUDE no. 1

 

Hotel Be Live Collection Punta Cana Adults Only 5* 

Opis: Ekskluzivan turistički kompleks sa modernim sadržajima, čiji gosti uživaju privilegovano i jedinstveno okruženje, posebno dizajnirano samo za odrasle.

 

PRIMER PONUDA

 

 

za period boravka 11.03-18.03.2021.

7 noćenja sa all inclusive uslugom (tip sobe: Master Junior Suite),

uključen avio prevozom sa svim taksama

po osobi već od € 1.210

 

 

POŠALJITE UPIT

PREDLOG PONUDE no. 2

 

Hotel Paradisus Punta Cana Resort 5* 

Opis: Smešten na plaži Bavaro, jednoj od najlepših na Karibima. Beli pesak, kristalno čista voda i bujno rastinje kokosovog drveća - jasno je da je ovaj rizort dizajniran da bude u savršenom skladu sa prirodom. Uronite u luksuzanm udobni ambijent, sa različitim konceptima fine kuhinje koji vam daju priliku da uživate u nekim od najboljih jela međunarodne kuhinje.

 

PREDLOG PONUDE

za period boravka 11.03-18.03.2021.

7 noćenja sa all inclusive uslugom (tip sobe: standard),

uključen avio prevoz sa svim taksama

po osobi već od € 1.465

 

POŠALJITE UPIT

PREDLOG PONUDE no. 3

 

Secrets Cap Cana Resort & Spa 5* 

Opis: Prepustite se luksuzu u ovom sofisticiranom skrovištu namenjenom samo odraslima, i smeštenom na ekskluzivnom delu ostrva Cap Cana. Uz bistro Karipskom morem duž belog peska ekskluzivne plaže Juanillo, doživećete koncept označen kao Unlimited-Luxury® - gde je apsolutno sve uključeno.

 

PRIMER PONUDE

za period boravka 11.03-18.03.2021.

7 noćenja sa all inclusive uslugom (tip sobe: Junior Suite),

uključen avio prevoz sa svim taksama

po osobi već od € 1.680

 

POŠALJITE UPIT

 

 

 

 

 

Za sve dodatne informacije u vezi putovanja na Dominikanu, predloge hotela i kombinovanje sa avio kartama, na raspolaganju vam stoji čitav tim najiskusnijih agenata na domaćem tržištu, koji za vas kreiraju jedinstvene doživljaje. Ukoliko želite da rezervišete neko od predloženih all inclusive iskustava na Dominikani, ili dodatno prilagodite bilo koji element ponuda, podelite sa nama vaše želje:

 

 

POPUNITE FORMU UPITA

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...