Dozivite vise: Juznoafricka republika

Tura za nezaboravne doživljaje


Južnoafrička tura od Cape Town do Johanesburga 

10 noćenja sa uključenim avio prevozom od/do Beograda (uključeni smeštaj i ishrana prema programu)

 

PO OSOBI VEĆ OD 2.890 EUR

 

Doživite veličanstvene lepote krajnjeg juga afričkog kontinenta, potpuno privatno i u svom ritmu... Sa najmanje moguće udaljenosti posmatrajte pingvine, raznovrsne price, ali i "veliku afričku petorku" divljih životinja tokom safarija. Začinite vaše putovanje dozom hedonizma kroz organizovanu degustaciju poznatih južnoafričkih vina. Upoznajte bogato kulturno nasleđe Johanezburga čija će vibrantna umetnička scena osvojiti i vrsne poznavaoce savremenog stvaralaštva. 

 

Dobro je znati: potreban negativan PCR test. Vaš Travel House savetnik za vas rezerviše termin za testiranje u Zavodu za biocide u Beogradu, i to u optimalnom trenutku kako bi test stigao na vreme i bio validan prilikom dolaska na destinaciju. 

;

 

PROGRAM TURE: 

 

Period na destinaciji: 19.02-01.03.2021.

 

DAN 1: Dolazak i smeštanje

Transfer sa Cape Town aeredroma do hotela i prijava u smeštaj Rockwell Luxury Suites 4*. Slobodno vreme. Noćenje.

 

DAN 2: Privatna celodnevna tura Cape Penninsula (Rt Dobre Nade, Boulders Beach (plaža sa pingvinima) + Duiker Island) 

Upoznajte obale dva okeana! Prva stanica je u šarmantnom ribarskom selu Hout Bai, zatim se nastavlja do rezervata prirode Rt Dobre Nade i Cape Point – mitskog mesta susreta dva velika okeana, Atlantskog i Indijskog. Poseta renomiranoj "Kirstenbosch" botaničkoj bašti. Krstarenje bordom od luke Hout Bay do Duiker Island koje je utočište za morske galebove i morske lavove. Videćete pingvine na Boulder’s Beach (ovaj mali komad zemlje je postao utočište za ove ptice i jedno je od retkih preostalih mesta na kojima još uvek mogu da borave bez pretnje od ljudskog faktora. Moći ćete da ih posmatrate izbliza a da pritom ne ometate njihovo prirodno stanište.

 

DAN 3: City tour + Table Mountain Cable Car

 

DAN 4: Vinska tura Cape Town – Wineland

Privatna tura gde možete saznati više o vinima i bogatim vinogradima. Vinska ruta uključuje posetu gradovima Stellenbosch, Paarl i Franschehoek.

 

DAN 5: Slobodan dan

 

DAN 6 i 7: Safari u Aquilla Private Game Reserve
Odjava iz smeštaja nakon doručka. Transfer do Aquilla Nature Reserve (standard room). Posle popodnevnog safarija, večera i noćenje u Aquila Lodge. Sutradan celodnevno iskustvo safarija, koje je idealno za uživanje u velikoj raznolikosti divljih životinja i prirodnih lepota, uz priliku da snimite zapanjujuće fotografije divljih životinja i da afričke uspomene ostanu u vašem sećanju za čitav život.

 

DAN 8: Jutarnji safari

Doručak i jutarnji safari. Transfer do aerodroma na let za Johanesburg. Transfer do City Lodge Fourways (standard room) iza Montecasina.

 

DAN 9: Celodnevna tura Soveta i Aparthejd muzeja
Soveto je urbano naselje u jugozapadnom delu Johanezburga. Tokom aparthejda, Soveto je bilo mesto prinudnog boravka crnog afričkog stanovništva. Soveto je 2002. pripojen Johanezburgu.

 

DAN 10: Slobodan dan u Johanesburgu.

 

DAN 11: Povratak

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma.

 

NAPOMENE:

-Cena po osobi je data na osnovu ponude za putovanje dve osobe. Grupa na destinaciji može da okupi do 6 učesnika. Ukoliko putnici žele privatnu turu, moguća doplata. Za slučaj da se prijave samo dva putnika koji putuju zajedno, tura će se odvijati bez doplate za privatnu.

-Klijentima su na raspolaganju i dodatne opcije za termin putovanja i tip smeštaja.

CENA TURE PO OSOBI UKLJUČUJE: 
 

· Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u Cape Town-u i Johanesburgu
· Smeštaj na bazi punog pansiona u Aquili
· Jednosmerna avio karta Cape Town – Johanesburg
· Safari u Aquili
· Privatni vodič na engleskom jeziku
· Napomenute ture gore
· Transferi od/do aeredroma

· Povratan let od/do Beograda sa kompanijom Qatar Airways (presedanje u Dohi)

 

NIJE UKLJUČENO

· Vize*
· Napojnice
· Lični troškovi

 

*Za državljane Republike Srbije je potrebna viza za Južnoafričku Republiku. Zahtev za vizu se podnosi u Ambasadi Južnoafričke Republike u Sofiji. Moguća organizacija od strane agencije (za slanje pasoša na viziranje bez fizičkog prisustva), trošak 90 EUR po osobi (vraćanje pasoša za dve nedelje).

 

 

-------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------

 

Mi kreiramo vaše jedinstvene individualne doživljaje! Sada je verovatno više nego ikada pre bitno da imate pouzdanog partnera prilikom planiranja i realizacije putovanja. Naša ekspirtiza duga je 21 godinu, naš tim čine najiskusniji agenti na domaćem tržištu, a naša strast ista je kao i prvog dana - da vam pružimo najbolje moguće iskustvo putovanja. Ukoliko želite da rezervišete ovu privatnu turu ili je dodatno prilagodite svojim potrebama, stojimo vam na raspolaganju: 

 

POŠALJITE UPIT

 

-------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...