DUBAI DODATNI LETOVI

Uskrs i Prvi maj u prestonici luksuza


Kompanija FlyDubai je zbog velikog interesovanja uvela i dodatne polaske za Dubai za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike! Odlične satnice letova - u Dubai se stiže rano ujutru u 08:10h, a poletanje za Beograd je u 19:55h.

 

DODATNI POLASCI ZA USKRS I PRVI MAJ (iz Beograda): 

30.04, 01.05, 09.05. i 10.05. 

 

Avio karta sa svim taksama i uključenim prtljagom

Po osobi već od 478 EUR

 

Rezervišite avio kartu već sada, jer je raspoloživost u okviru samo jednog dana podložna značajnoj promeni. Lični Travel House savetnik će za vas izneti i predlog hotela u skladu sa vašim očekivanjima i budžetom, i sve zajedno iskombinovati sa adekvatnim privatnim transferima, kao i dodatnim aktivnostima na destinaciji (opciono):

 

POŠALJITE UPIT  

 

UPOZNAJTE DUBAI

;

 

 

100% INDIVUDUALNO

 

Za vas kreiramo 100% individualna putovanja tokom kojih brigu o svim detaljima možete da prepustite najiskusnijim agentima za putovanja na domaćem tržištu! 

 

-Više od 25 vrhunskih hotela sa 5* za odmor na najlepšim plažama Dubaija

-Čak 6 ultra luksuznih hotela sa 6* za odmora po najvišim svetskim standardima

-Više od 10 tura ili izleta kojima možete ispuniti vaš odmor (npr. vožnja helikopterom iznad Dubaija, večera među dinama, i mnogi drugi)

 

Svako putovanje naših klijenata je potpuno jedinstveno i drugačije! Uz našu profesionalnu podršku i kreiranje personalizovanih ponuda, sigurni smo da će vaše vreme boravka u Dubaiju biti maksimalno iskorišćeno za uživanje i opuštanje: 

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

 

 

 

 

U našoj bogatoj ponudi u Dubaiju očekuje vas više od 150 hotela kategorije od 3* do 6*! Iskoristite iskustvo iz prve ruke vašeg ličnog Travel House savetnika koji će znati da vam preporuči baš onaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja i potrebe. Bilo da putujete kao par na medeni mesec, ili kao porodica sa troje male dece, naš iskusan tim profesionalnih agenata za putovanje će izraditi potpuno personalizovanu ponudu za vaš odmor u Dubaiju: 

 

 

POPUNITE UPIT FORMU

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...