DUBAI U OKTOBRU

EKSKLUZIVNO: DALEKE DESTINACIJE 2020.


PRESTONICA LUKSUZA I RASKOŠI

 

Dubai je još jedna atraktivna destinacija koja vam je u ovom trenutku dostupna za putovanje i planiranje zasluženog odmora! Daleka destinacija do koje se najbrže stiže, pruža idealne uslove za odmor u miru i privatnosti u brojnim luksuznim hotelima, ali donosi i priliku za neke autentične doživljaje koji će vaše putovanje učiniti zaista posebnim... Naši savetnici predlažu putovanje u oktobru, kada temperature postaju optimalne za uživanje u sunčanju i kupanju. 

 

Po trenutno važećim odredbama za ulazak u Dubai potreban je negativan PCR test (starosti do 96 h), zdravstveno osiguranje i formular “Health Declaration Form”. O svim detaljima i aktuelnim propisima se u svakom trenutku možete informisati kod vašeg Travel House savetnika za individualna putovanja.

;

 

TH KOLEKCIJA: 
NAJPRESTIŽNIJI HOTELI U DUBAIJU

 

ISKOMBINUJTE SA: Avio karta već od 380 EUR po osobi sa svim taksama

 

Redovna avio linija kompanije Fly Dubai obavlja se 3 x nedeljno iz Beograda (četvrtkom, subotom, nedeljom). U cenu avio karte uključene su sve takse, 7 kg ručnog prtljaga + 20 kg čekiranog, kao i obrok na letu; primer cene za period putovanja 01-08.10.2020.

 

Istražite našu specijalnu kolekciju pažljivo odabranih rizortova sa 5* i 6* koji su vam dostupni posredstvom renomiranih svetskih turoperatera, naših partnera koji garantuju sigurnost svakog vašeg putovanja:

 

POGLEDAJTE PREDLOGE

 

 

DOŽIVITE VIŠE!

 

Iskusni Travel House savetnici će specijalno za vas kreirati dodatne sadržaje na destinaciji vodeći računa o vašim interesovanjima. Ovom prilikom izdvajamo iz ponude:

 

RASKOŠNI ABU DABI: SAMO VAŠ "ZLATNI" DAN

 

Iskoristite priliku i doživite još jedan orijentalni biser - moderan, luksuzan i fascinantan Abu Dabi. Specijalno za vas Travel House savetnici mogu da organizuju obilazak čuvene džamije, jedne od najvećih i najlepših na svetu - “Sheikh Zayed Grand Mosque”. Njene zlatne kupove i bajkovita ornamentika će vam dozvoliti da odlutate u neki potpuno drugačiji svet mašte. Ali tu nije kraj raskoši... Predlažemo da vaš dnevni izlet završite i "začinite" posetom čuvenom hotelu “Emirates Palace” i uz sumiranje impresija uživate u ispijanju sasvim posebnog kapućina sa zlatnim prahom (Gold Cappuccino At The Emirates Palace In Abu Dhabi).

 

Cena izleta NA UPIT. 

 

DESERT EXPERIENCE DELUXE: BEG U PUSTINJU

LUKSUZNO ISKUSTVO ZA NAJZAHTEVNIJE GOSTE

 

Rizort: Al Maha a Luxury Collection Desert Resort & Spa 6*

Cena: Noćenje na bazi punog pansiona po osobi od 734 EUR

 

Luksuzan rizort smešten je u sred arapske pustinje, i osmišljen tako da oduzima dah! Na samo 45 minuta vožnje od užurbanog grada Dubaija, čeka vas ekskluzivan pustinjski kompleks sa pogledom na pustinju i 42 privatna apartmana za opuštanjePrivatni apartmani dolaze u formi luksuznih beduinskih šatora, a svi poseduju privatne bazene sa kontrolisanom temperaturom. Ovde ćete moći da uživate u pogledu na divlje životinje poput sramežljive gazele ili retke arapske antilope orik (na arapskom "Al Maha"). Gosti se mogu otisnuti i na pustinjski safari ili jahanje kamila. Dve aktivnosti po osobi/noći su uključene u cenu.

 

Dobro je znati: deci mlađoj od 10 godina boravak nije dozvoljen. 

 

POGLEDAJTE PONUDU

 

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

 

Naša ekspertiza duga 21 godinu je u službi kreiranja vašeg sigurnog putovanja! Travel House savetnici u svakom trenutku brinu o svim detaljima vašeg odmora i stoje vam na raspolaganju za sve informacije od značaja tokom procesa planiranja i realizacije putovanja. Mi smo uvek tu za vas: 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...