GRCKA LETO 2021

Planirajte uz podršku ličnog agenta


 

Već od 15. maja 2021. godine biće moguć regularan ulazak u Grčku za državljane Republike Srbije uz ispunjavanje jednog od predviđenih uslova:

-posedovanje sertifikata o vakcinaciji (bilo kojom vakcinom)
-posedovanje negativnog PCR testa

 

Mi brinemo o svim detaljima vašeg putovanja! Na raspolaganju za planiranjeg vašeg letovanja u Grčkoj na raspolaganju vam stoji tim sa najiskusnijim travel agentima na domaćem tržištu. U nastavku pogledajte samo neke od predloga najpopularnijih destinacija, a za sva dodaten pitanja odaberite i kontaktirajte vašeg ličnog savetnika za putovanje: 

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

;

 

GRČKA INDIVIDUALNI POLASCI - KOPNO & OSTRVA VEĆ OD 14.05.

 

HALKIDIKI - preko 30 hotela sa 4* i 5* za svaki tip odmora

OLIMPSKA REGIJA - za vas biramo samo najbolje hotele sa 5*

TASOS - preko 20 hotela za savršen porodični ili odmor u paru 

PELOPONEZ - neki od najluksuznijih hotela u grčkoj čekaju na vas

MIKONOS - preporučujemo hotele prestižne Myconian Collection grupacije

 

Dobro je znati: na svakoj od ovih destinacija očekuje vas veliki izbor tzv. "butik hotela" svih kategorija, koji zbog manjeg kapaciteta svojim gostima garantuju veću prvatnost i atmosferu kao kod kuće. 

 

Uz podršku vašeg ličnog Travel House agenta za putovanje već sada možete početi sa planiranjem – podelite sa nama vaše želje i očekivanja u vezi odmora u Grčkoj, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku za vas istražiti sve trenutno dostupne opcije i mogućnosti:

 

POŠALJITE UPIT

 

GRČKA OSTRVA ČARTEROM - POLASCI NA 10 NOĆENJA VEĆ OD 12.06. 

 

Za vašu punu udobnost putovanja iz programa domaćih turoperatora izdvajamo pažljivo odabranu selekciju hotela u kombinaciji sa čarter polascima iz Beograda. Rezrevacije uz first minute popuste do 20% već su počele, a ovom prilikom vašu pažnju usmeravamo na dva najpopularnija ostrav naših klijenata: 

 

RODOS - preko 40 hotela sa 4* i 5* na odličnim lokacijama

KRIT - preko 50 hotela sa 4* i 5* za svaki tip odmora i budžeta

KRF - biramo za vas najprestižnije hotela sa 5*

SKIJATOS - prostrani hoteli sa 5* direktno na obali 

 

Dobro je znati: veliki izbor all inclusive hotela za potpuno bezbrižno iskustvo odmora koje ispunjava sve želje. 

 

Već sada možete proveriti raspoloživost i uštede za rane rezervacije za putovanje u terminu koji bi vama najviše odgovarao: 

 

POŠALJITE UPIT

 

 

 

 

 

 

Za sve dodatne informacije na raspolaganju su vam najiskusniji agenti za putovanje, i to u dve Travel House poslovnice u Beogradu i Novom Sadu. Nama možete prepustiti brigu o svim detaljima vašeg letovanja u Grčkoj, i računati na našu potpunu podršku u svakom delu procesa planiranja i realizacije putovanja: 

 

POPUNITE UPIT FORMU

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...