Hotel Lujo Bodrum 5*

VIP ODMOR U BODRUMU - LUKSUZ DOSTOJAN ZVEZDA


Pripremite se za putovanje u bujni svet pun lepote i uživanja! Ako ste mislili da je "Ultar All Inclusive" potpuni ugođaj, dozvolite da vam predstavimo "Luxury A-La-Carte All Incusive" koncept koji svojim gostima nudi vanserijski hotel Lujo Hotel Bodrum 5*. Ovo je noviji hotel otvoren u maju 2018. godine, prostire se na impozantnoj površini od 90.000 m². Njegova privatna plaža dugačka je 1 km i očaraće vas najfinijim belim peskom. Ova prava oaza luksuza udaljena je 20 km od centra grada Bodrum, 15 km od aerodroma u Bodrumu.

 

TOP PREDNOST: za građane Srbije NIJE POTREBAN PCR test za ulazak u Tursku u skladu sa trenutnim odredbama. 

;

Hotel: Lujo Hotel Bodrum 5*

10 noćenja na bazi Luxury A-La-Carte All Inclusive* usluge i sa uključenim čarter letom

po osobi od 2895 EUR

POPUST OD 2% uključen u cenu. 

 

-Primer cene za polazak: 16.9.2020. 

-Tip sobe: Laguna superior, delimičan pogled more, swim up

 

​VAŽNO: u cenu paketa je uključeno i međunarodno putno zdravstveno osiguranje "DUNAV Osiguranje" koje pokriva i lečenje bolesti prouzrokovane koronavirusom.

 

Sadržaji i aktivnosti: glavni restoran i šest a la carte restorana, japanski (13+) i steak restoran se dodatno plaćaju i uz rezervaciju, 11 barova, dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet, nekoliko bazena za odrasle i decu, aqua park.

 

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, dva tobogana za decu, dečije igralište, mini klub za uzrast 1-17 god, odvojeni prostori za igru za decu i tinejdžere, dečiji meni u restoranu, mini disko, mini teatar, joga, pilates, mini fudbal, aqua gym, stoni tenis, četiri teniska terena, fitnes centar.

 

*LUXURY A-LA-CARTE ALL INCLUSIVE podrazumeva

-"Sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima - doručak, ručak, večera, uključena lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled, snekovi. 

-Osim glavnog restorana koji je otvoren 24h, mogućnost izbora obroka u čak 4 a-la-carte restorana (turski, italijanski, azijski, riblji - besplatno, uz rezervaciju).

-Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. 

-Sve sobe imaju mini i maxi bar (gazirani i negazirani sokovi, voda, pivo, vino, krekeri, čips, marmelade i čokolade - besplatno).

-Besplatan Wi-Fi u svim sobama.

 

NE PROPUSTITE I....

Za jedinstveni hedonistički doživljaj zaputite se u "Pablo Esco Bar" koji nudi stare viskije i vrhunske, ručno pravljene cigare...

 

----------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------

 

Da li spadate u kategoriju najzahtevnijih putnika koji očekuju ništa manje od apsolutno besprekorne usluge i ponude? Onda ste na pravom mestu! Ukoliko želite da rezervišete ovu ponudu ili je dodatno prilagodite svojim željama, ceo tim iskusnih Travel House eksperata radi u cilju vašeg sigurnog putovanja na željenu destinaciju, i stoji vam na raspolaganju za organizaciju i brigu o svim detaljima vašeg letovanja: 

 

POŠALJITE UPIT

 

----------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...