ISTRAZITE KARIBE SA STAR FLYER JEDRENJAKOM

EKSKLUZIVNA TURA: SKRIVENA KARIPSKA OSTRVA


KRSTARENJE KARIBIMA JEDRENJAKOM „STAR FLYER“

SA ČARTER LETOM IZ NEMAČKE

9-dnevno putovanje koje uključuje jedrenje i direktan čarter let iz Nemačke

Period putovanja: 21.03.-29.03.2020.

 

PO OSOBI OD € 3369


Pod belim jedrima prefinjenog „Star Flyer“ broda istražite najlepše, skrivene karipske plaže. Obiđite tokom jednog putovanja neka od najlepših ostrva sveta.

;

PROGRAM PUTOVANJA: 

1. DAN: BEOGRAD - NEMAČKA - ST. MARTIN

Individualni dolazak do Nemačke i spajanje sa grupom za direktan čarter let. Na St. Martinu doček od strane nemačkog/engleskog vodiča i transfer do luke Philippsburg. Tokom popodneva isplovljavanje. Okruženi tirkiznim vodam, otpočinjete svoje putovanje kroz raj.

 

2. DAN: OSTRVO SABA

Jutranji dolazak na malo vulkansko ostrvo Saba, poznato je po održivom i limitiranom turizmu. Ovde ćete iskusiti pravi karipski duh. Istražite podvodni svet ronjenjem ili snorkling-om i jednostavno opustite sva čula.

 

3. DAN: OSTRVO DOMINIKA

Danas stižete na jedno od najčistijih ostrva Kariba, čija raznovrsnost pejzaža zaista fascinira. Ovde možete rezervisati turu "Morne Trois Pitons National Park" koja će vas odvesti u prašumu, sa vodopadima i raznovrsnim životinjskim i biljim svetom.

4. DAN: OSTRVA ÎLES DES SAINTES, TERRE-DE-HAUT

Danas dolazimo do arhipelaga Les Saintes. Sa njihovim idiličnim uvalama i plažama, ovaj deo Kariba predstavlja pravi skriveni raj na zemlji. Dva glavna ostrva su Terre-de-Haut, sa prelepom prirodnom lukom, i Terre-de-Bas, okruženo sa nekoliko manjih ostrva.

 

5. DAN: OSTRVO GVADALUPE

Zajedno sa Martinikom, ovo je francuska prekookeanska teritorija na kojoj se kombinuju francuski šarm i tropski način života. Nežan zvuk mora, prekrasne uvale, vulkanske plaže i tropski nacionalni parkovi sa prašumama čine scenografiju vrednu divljenja.

 

6. DAN: OSTRVO ANTIGUA

Stižete do male ostrvske države Antigua na severoistoku Kariba. Zbog svoje centralne pozicije Antigua je poznata i kao "srce Kariba". Plaže iz snova zapljuskuje plitko more, kojim se razlivaju najrazličitije nijanse plave. Mala idilična mesta sa karipskim šarenim kućama smenjuju se sa tropskim krajolikom.

7. DAN: GUSTAVIA, OSTRVO SV. BART

Stižete do popularnog letovališta Saint-Barthelemi, takođe poznato i kao Sv. Bart. Ovo je jedna od najprestižnijih adresa na Karibima, omiljena među brojnim filmskim zvezdama i poznatim ličnostima koje ovo ostrvo često biraju za svoju krajnju destinaciju za odmor. Glavni grad Gustavia je malo šarmantno mesto sa živopisnom lukom koja vas poziva na opuštajuću šetnju.

 

8. DAN: PHILIPPSBURG, OSTRVO SV. MARTIN

Povratak u Sv. Martin. Ujutru iskrcavanje, a zatim transfer do aerodrome ili organizovani produžetak boravka. (F)

 

9. DAN: Povratni čarter let za Nemačku i individualni povratak za Beograd.

VAŠ JEDRENJAK:

Star Flyer je moderan u svakom pogledu. Brod za krstarenje svojim gostima prenosi ljubav prema tradiciji i romantičnim trenucima stvorenim za uživanje. Smeštajni kapacitet čini 85 prostranih kabina sa klima uređajem, elegantno nameštene. Restoran sa raznovrsnom ponudom ne ostavlja niti jednu želju neispunjenu. Palube od tikovine pozivaju vas da se prepustite atmosferi, koja je na čitavom brodu nalik na onu u ekskluzivnom engleskom privatnom klubu.

 

KATEGORIJE KABINA Sve kabine su izuzetno udobne sa velikim bračni krevetom (podesiv na dva odvojena kreveta), tuš i WC, sef, TV. Kabine I kategorije dodatno sa whirlpool-om. Kategorija I: 14,5 m², kat. II: 12 m², kat. III-V: 11 m², kat. VI: 8 m².

 

Napomena: mesto polaska čartera iz Nemačke će naknadno biti određeno. Tokom krstarenja kapetan zadržava pravo izmene plana puta u zavisnosti od vremenskih uslova. Po potrebi će biti korišćen motorni pogon broda.

 

Želite da obezbedite svoje mesto na ovoj ekskluzivnoj turi? Rezervišite na vreme i prilagodite sve detalje svojim ličnim željama: 

POŠALJITE UPIT

 

UKLJUČENE USLUGE:
  • Povratni let iz Nemačke u ekonomskoj klasi do Sv. Martena, uključujući takse · Transferi prema itineraru · 7 noći krstarenja prema programu · Pun pansion na brodu (do 5 obroka po danu) · Upotreba opreme za sportove na vodi · Naknade za ukrcavanje i iskrcavanje · Napojnice na brodu · Vodič na nemačkom jeziku · Informativni materijal
NIJE UKLJUČENO:
  • Povratna avio karta na relaciji Beograd-Nemačka • Piće • Lični troškovi • Putno osiguranje • Dodatne ekskurzije koje se mogu rezervisati na brodu
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...