ISTRAZITE KOLUMBIJU

100% individualni doživljaj destinacije


KOLUMBIJA: BOGOTA + KARTAHENA

 

Paket po osobi već od 1.959 EUR

UKLJUČENO: 

-2 x noćenje sa doručkom u Bogoti, hotel Four Seasons Hotel Bogotá Casa Medina 5* (Premier soba)

-8 x noćenja sa doručkom u Kartaheni, hotel Sofitel Legend Santa Clara Cartagena 5* (Double Classic soba)

-Avio prevoz od/do Beograda (preko Frankfurta)

-Privatni transfer na destinaciji 

 

Primer cene za period putovanja: 20.03-31.03.2021. Datume možete prilagoditi svojim željama. 

Protokol za putovanje: potreban negativan PCR test ne stariji od 96h. Za državljane R. Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana.

;

 

UZBUDLJIVA BOGOTA 

 

Energiju i kreativnost glavnog grada Kolumbije najbolje možete doživeti boravkom u hotelu Four Seasons Bogotá Casa Medina 5*. U živahnom delu grada "Zona Rosa" koji je jedan od najekskluzivnijih četvrti Latinske Amerike - bićete na samo nekoliko koraka od najbolje gradske kupovine, restorana, rumbe, a nakon čega lako možete da se vratite u svoj intiman i ušuškan kutak u modernom hotelu, gde se savremena elegancija nalazi svuda, od prostranih apartmana do savršeno posluženog kolumbijskog espresso-a. Vaš Travel House savetnik za putovanje može da organizuje i specijalne doživljaje, kao što je npr. dan razgledanja za parove, praćen masažom i rezervacijom večere u jednom od najpopularnijih gradskih restorana (navedene aktivnsti su uz doplatu).

 

Uzbudljiva prestonica Kolumbije nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz naše savete uspećete da kratko vreme svog boravka maksimalno ispunite najraznovrsnijim doživljajima. 

 

ŽIVOPISNA KARTAHENA 

 

Ovaj grad je vrlo popularan među svetskim putnicima, a smešten je na severu Kolumbije, na obali Karipskog mora. Poznat je po svom živopisnom starom jezgru, sa raznobojim građevinama u kolonijalnom stilu. Atmosfera ovog dela grada će vas instanto prebaciti u neko drugo, mirnije i romantičnije vreme...

 

Legendarni hotel Sofitel Legend Santa Clara Cartagena 5* je mesto gde istorija susreće modernu udobnost, mesto očaravajućeg užitka. Redizajnirani i i inovativni prostori koji stvaraju scenografiju tropske palate i gde zidovi i plafoni zadržavaju istorijsku magiju ove istorijske zgrade iz 17. veka. U skladu sa trenutnom situacijom, u hotelu se primenjuju izuzetno visoki standardi higijene i dezinfekcije. 

 

------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

 

I uz ograničene mogućnosti za putovanje, iskusan Travel House tim svakodnevno i predano radi na kreiranju vaših autentičnih doživljaja širom sveta! Iako je zbog trenutnih okolnosti svedena, naša ponuda i dalje donosi puno prilika za uzbudljive i novim sadržajima ispunjene avanture. Baš takva je i naša današnja ponuda za Kolumbiju, destinaciju koju svaki pravi svetski putnik treba barem jednom u životu da poseti... Za sve informacije i rezervacije stojimo vam na raspolaganju: 

 

POŠALJITE UPIT

 

------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...