KENIJA

Hotel Giraffe Manor 5*


Noćenje na bazi usluge pun pansion i sa uključenim transferom od/do aerodroma u Najrobiju 

po osobi od € 1.205 

 

Avio karta sa svim taksama (Qatar Airways, presedanje u Dohi)

po osobi već od € 600

 

Neka vaše putovanje bude jedinstveno, baš kao što ste i vi! Butik hotel Giraffe Manor se može rezervisati zasebno ili kao deo privatnog safarija - TH savetnici predlažu da jedno ili dva noćenja na ovoj prestižnoj lokaciji iskombinujete sa privatnom safari turom (cena ture na upit). Mi za vas biramo i kreiramo jedinstvene doživljaje širom sveta, kroz putovanja u potpunosti prilagođena vašim željama:

 

POŠALJITE UPIT

 

 

;

 

 

 

OPIS HOTELA:

 

Giraffe Manor je ekskluzivni butik hotel u vlasništvu The Safari Collection sa svega 12 soba. Ovo utočište je nastalo iz želje da se doprinese očuvanju visokougrožene vrste Rothschildove žirafe. Kada su Jock i Betti Leslie-Melville 1974. godine kupili Giraffe Manor, započeli su kampanju koja uspešno živi i danas - svojim boravkom u ovom zaista posebnom hotelu i sami doprinosite razvoju trenutne populacije žirafa na ovom području, kao i održivosti lokalne zajednice. 

 

Smešten je na 12 hektara privatnog zemljišta u okviru 140 hektara autohtone šume u predgrađu Langata u Najrobiju. Sa svojom veličanstvenom fasadom, elegantnim enterijerom, zelenim vrtovima i sunčanim terasama, izmestiće vas u neko sasvim drugačije vreme i ambijent. Stado žirafa Rothschilda vas može posetiti ujutro i uveče, zabijajući svoje duge vratove u prozore u nadi za poslasticom... Bradavičava svinja i ostale autohtone vrste su takođe česti gosti na imanju...

 

 

 

TH EXPERIENCE:

 

-Buđenja sa pogledom na divljninu i privatnu baštu kojom slobodno šetaju divlje životinje

-Doručak u društvu "nežnih divova" koji će vam se pridružiti za vašim stolom 

-Prefinjena butik atmosfera i enterijer kojim dominira motiv žirafa i neobični detalji

-Poljubac za sva vremena - dok se ljuljate sa ljuljašci, očekujte jedan zaista nezaobavan poljubac

-Popodnevni čaj u bašti u odabranom društvu "dugovratih komšija!

 

I još puno, puno magičnih trenutaka koji će vas zauvek promeniti...

 

 

 

 

 

 

DOŽIVITE VIŠE: SAFARI TURA

 

Predlažemo da jedno ili par noćenja u nezaboravnom Giraffe Manor iskombinujete sa safari turom kroz popularni park Maasai Mara National Reserve (cena ture na upit). Budite svedok izuzetne tradicije i netaknute prirode na jednoj od najpopularnijih safari destinacija. I to sve uz spoj moderne udobnost i nepretencioznog, intimnog luksuza... 

 

Za sve dodatne informacije u vezi putovanja u Keniju i ponude ovog hotela, kao i kombinovanja sa avio kartama i transferima, na raspolaganju vam stoji čitav tim najiskusnijih agenata na domaćem tržištu:

 

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

 

 

 

Željni ste autentičnih doživljaja koji donose potpuni beg od svakodnevice? Naša ekspertiza duga 22 godine u službi je vašeg savršenog i sigurnog putovanja. Ukoliko ste oduvek želeli da posetite i doživite Afriku na sasvim autentičan način i u samo vašem ritmu, to možete uraditi baš ovog proleća. Na dnevno aktuelnom nivou pratimo situaciju na svim trenutno dostupnim destinacijama sveta i u mogućnosti smo da sa vama u svakom trenutku podelimo najrelevantnije informacije u vezi važećih protokola. Mi brinemo o svim detaljima vašeg putovanja i vašoj apsolutnoj bezbednosti, a vaša smo podrška i u svakom trenutku tokom trajanja putovanja:

 

 

POPUNITE UPIT FORMU

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...