Kraljevski. Na Mikonosu.

Royal Myconian Resort 5*


 

Noćenje na bazi usluge ND u dvokrevetnoj sobi po osobi već od € 102

Avio karta sa svim taksama po osobi već od € 385

 

PRIMER PONUDE

za period 1.septembar - 30.septembar 2021.

7 noćenja na bazi usluge ND (tip sobe: Premium Sea View)

sa uključenim avio prevozom 

po osobi već od € 2.189

 

Svako putovanje je individualno i kreiramo ga isključivo po vašoj meri -

sami birate datum polaska, dužinu boravka i kombinaciju svih usluga.

 

POŠALJITE UPIT

;

 

 

 

LUKSUZNO GOSTOPRIMSTVO I OSTRVSKA OPUŠTENOST

 

Royal Myconian je član "Leading Hotels of The World"  i luksuzno utočište sa privilegovanim pogledom na najdužu peščanu plažu na Mikonosu. Savremeni enterijer i osmislio je proslavljeni grčki dizajner koji svoje dramatične vizije preuzima iz mešavine antike i "new age" fantazije. Prostrane sobe i apartmani su mesto za svakodnevne rituale, uz najveći nivo udobnosti i kraljevske usluge.

 

Izuzetne pogodnosti uključuju panoramsku terasu sa bazenom, vrhunski spa centar, kao i vanserijske restorane koji slave uzvišeno gurmansko iskustvo.

 

 

 

 

KRENITE NA PUTOVANJE ČULA UKUSA

 

Restoran "Camares" na bazenu je mesto rezervisao za kraljevski ugođaj, sa veličanstvenim pogledi na plavetnilo Egejskog mora. Poznati kuvar George Oikonomou razvio je inovativni koncept taverne, spajajući lokalnu kulinarsku tradiciju i sofisticiranost savremene gastronomije. Sa fokusom na organske, čiste i lagane sastojke, krenućete na putovanje čula koje će vas zauvek promeniti.

 

 

 

 

 

Neka leto 2021. godine bude zaista za pamćenje! Naša ekspertiza u oblasti luksuznih putovanja i kreiranja jedinstvenih iskustva je u službi vašeg besprekornog odmora na bilo kojoj destinaciji koju zamislite. Da li će Mikonos biti i vaš izbor ove godine? Radujemo se da čujemo sve vaše želje: 

 

 

POPUNITE FORMU UPITA

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...