KUBA: HAVANA + VARADERO

Uzbudljiva kultura i opuštanje na plaži


Da li znate da je i Kuba jedna od destinacija na koje možete putovati u ovom trenutku? Kroz naš današnji predlog ponude, vaš odmor će započeti na kultnoj lokaciji u Havani (3 noćenja), a završiti na prelepim plažama Varadera (9 noćenja). A ritam kubanske muzike biće razlog da sve dane odmora provedete stalno nasmejani i ispunjeni radošću života...

 

Protokol za putovanje: potreban je negativan PCR test. Svim putnicima se prilikom dolaska na Kubu radi dodatno PCR testiranje, čije se rezultati čekaju u smeštaju koji je putnik rezervisao. O dodatnim procedurama informišite se kod vašeg Travel House savetnika za putovanje

;

PREDLOG PONUDE

KUBA: Havana + Varadero 

12 noćenja sa ishranom i avio prevozom od/do Beograda po osobi već od 1.802 EUR

UKLJUČENO:

-3 noćenja sa doručkom u Havani (hotel Nacional de Cuba 4+*, standard soba) 

-9 noćenja sa all inclusive uslugom u Varaderu (hotel Royalton Hicacos Varadero 5*, Junior Suite soba)

-Povratna avio karta Beograd-Pariz-Havana-Pariz-Beograd (ekonomska klasa) sa svim taksama 

 

Primeri cene za period boravka: 18-30.03.2021. 

 

Napomene: Mogućnost provere cena drugih (viših ili nižih) tipova soba u odnosu na ponudu, prema želji putnika. Mogućnost izbora i kombinovanja drugih hotela u skladu sa željama klijenta. Cena transfera od /do aerodorma i između hotela nije uključena u cenu. Moguća organizacija prema želji putnika.

DOŽIVITE KUBU

 

Za potpuni doživljaj Kube naša preporuku je da prvo istražite duh stare Havane, srce kulturnog nasleđa i razigranog savremenog života Kubanaca. Hotel Nacional de Cuba je kultno mesto izgrađeno 1930. godine, a koje je do sada bilo utočište navećih svetskih ličnosti i zvezda, poput Vinstona Churchilla, Frenka Sinatre i Ava Gardner. Ovaj hotel je proglašen nacionalnim spomenikom i upisan je u Registar svetske baštine. Ističe se prefinjenom elegancijom, a svojim privilegovanim položajem pruža sjajan pogled na luku i grad. 

 

Drugi deo odmora provedite na jednoj od najlepših plaža sveta, u rizortu Royalton Hicacos Varadero 5*. Ovo luksuzno odmaralište, samo za odrasle, izdvajamo od ostalih hotela u Varaderu zbog njegovih ekskluzivnih all-inclusive objekata dizajniranih da stvore savršeno okruženje za nezaboravan odmor. Kombinujući šarm kubanske kulture sa prednostima luksuza, izuzetne usluge i nenadmašne pažnje prema detaljima, dizajniran je za goste sa visokim očekivanjima kojima može da ponudi živopisni sadržaji, ličnu toplinu i kuhinju svetske klase. 

 

------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

 

Željni ste autentičnih doživljaja koji donose potpuni beg od svakodnevice? Mi ih za vas kreiramo i realizujemo uz maksimalnu sigurnost na svim (trenutno dostupnim) destinacijama sveta! Ukoliko je vaš izbor Kuba, odabirom današnje ponude ostvarujete odličan odnos cene i kvaliteta, uz našu profesionalnu preporuku vrhunskih hotela! Ceo tim iskusnih Travel House savetnika vam stoji na raspolaganju: 

 

POŠALJITE UPIT

------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...