LUXURY Kapadokija

Samo vaša bajka!


Ako od putovanja želite magične trenutke i iskustvo nalik na bajku, izbor je Kapadokija! Ova atraktivna destinacija ovog oktobra može biti vaše igralište, i doneti priliku da doživite nešto zaista posebno, pobegnete od svakodnevice u svet vibrantnih boja, čuda prirode i gostoprimstva bez konkurencije...

 

Jedan od najuzbudljivijih načina da doživite jedinstveni pejzaž Kapadokije je vožnja vazdušnim balonom. Udobna, tiha i spokojna, ovakva avantura je divan način da vašu inspiraciju podignete na veće visine, kao i da zavirite u početak nastanka civilizacije na zemlji. Ceo region sastoji se od velikog broja pećina, od kojih su mnoge drevne crkve sa očuvanim freskama. Istorija i legende isprepletani sa luksuzom i prestižom učiniće vaš jesenji odmor uzbudljivim kao nikada pre...

;

 

LUXURY KAPADOKIJA (smeštaj + avio karta + let Hot Air Ballon-om)

Paket ponuda po osobi od 1.180 EUR

Primer cene za period: 21-25.oktobar 2020.

 

UKLJUČENO:  

-4 noćenja sa doručkom u luksuznom hotelu Museum 5* u deluxe dvokrevetnoj sobi

-Avio karta kompanije Turkish Airlines na relaciji Beograd – Istanbul – Nevsehir Kapadokya – Istanbul – Beograd

-HOT AIR BALLOON FLIGHT (grupni**, trajanje 60 min.)

-Transfer od hotela do balona

 

Top pogodnost: za putovanje u Tursku nije potreban negativan PCR test za građane Republike Srbije (po trenutnim odredbama).

 

**Možemo vam omogućiti da doživite ovo nezaboravno iskusto i na potpuno privatni način uz ekskluzivni let balonom u društvu koje sami birate. Cena na upit. 

 

Hotel MUSEUM 5*

"Jedinstveno" - to je prava reč koja najbolje opisuje hotel Museum. Hotel objedinjuje prepoznatljivo istorijsko i geografsko nasleđe ove regije, u savremenu ubodnost po najvišim kriterijumima. Prostorije su smeštene u pećinama od kojih su mnoge u svom originalnom netaknutom stanju, dok je drugima maestralno unet duh savremenog. Hotel ima 30 soba i apartmana - svaka od njih je izuzetna na svoj neponovljiv način, jer svaka donosi svoj poseban ambijent, doprinoseći evidentnom karakteru i šarmu ovog jedinstenog hotela.

 

Kao što i njegov naziv kaže, ovde se zapravo nalazite u pravom muzeju! Kao rezultat hobija vlasnika i osnivača Omera Tosuna, strastvenog kolekcionara, hotel poseduje bogatu i vrednu kolekciju različitih komada iz osmanskog, seldžučkog, rimskog i hetitskog perioda. Uživaćete u sjaju turskog gostoprimstva, okruženi istorijom...

NE PROPUSTITE I...

U mogućnosti smo da za vas organizujemo veliki broj grupnih ili potpuno individualnih dnevnih izleta i autentičnih doživljaja na destinaciji, od kojih izdvajamo samo neke: 

 

EXPERIENCE no. 1: KUVAJTE KAO LOKALCI

Upoznajte jednu od najbogatijih kulinarska kultura u Anadoliji. Iskusni kuvar hotela Museum deli sa vama kulinarsko umeće, uključujući savete i trikove. Privatni čas traje oko 1-1,5 sata, u periodu između 12.00 i 16.00.

Cena: po osobi ​​€ 60 (cena po dodatnoj osobi ​​€ 35)

 

EXPERIENCE no. 2: DERVIŠKA CEREMONIJA (SEMA)

Ovo neverovatno iskustvo deo je turskih običaja, istorije, verovanja i kulture. Ples derviša simbolizuje mistični ciklus dolaska do savršenstva. Sema se održava u Saruhan Caravanserai (uključen transfer od hotela), koji je jedna najznačajnijih preživelih karava tog tipa na nekadašnjem Putu svile.

Cena: ​​po osobi € 70 ​​(ukoliko se prijave dve osobe)

 

EXPERIENCE no. 3: PRIVATNI KOKTEL

U pratnji violiniste, uživajte u privatnom koktel posluženju na tajnoj lokaciji u jedinstvenoj dolini Kapadokije!

Cena: na upit. 

 

------------------------------------------------------

------------------------------------------------------

 

Mi kreiramo 100% individualna putovanja, što znači da ih krojimo po želji klijenata! Želite da rezervišete ovu paket ponudu ili je dodatno prilagodite svojim potrebama? Naše bogato iskustvo je u službi kreiranja vašeg sigurnog putovanja - Travel House savetnici u svakom trenutku brinu o svim detaljima vašeg odmora i stoje vam na raspolaganju za sve informacije od značaja tokom procesa planiranja i realizacije putovanja: 

 

POŠALJITE UPIT

 

------------------------------------------------------

------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...