Majami. Dekadento.

Hotel Faena Miami Beach 5*


 

 

Noćenje sa doručkom po osobi od € 411 

Avio karta sa svim taksama po osobi već od € 728

 

 

PRIMER PONUDE

za datume boravka: 1 - 30. april 2022.

7 noćenja sa doručkom (tip sobe: Bay View),

uključen avio prevoz 

po osobi već od € 3.605

 

*Napomena: resort fee se plaća na licu mesta i iznosi 140 USD po osobi za hotel Faena.

 

Svako putovanje je potpuno autentično, baš kao što ste i vi! Uz profesionalnu podršku Travel House agenta za putovanje kreirajte 100% individualno doživljaje po vašoj meri! Slanjem upita stupate u direktan kontakt sa ličnim Travel House savetnikom, zahvaljujući čemu u potpunosti možete ovu ponudu prilagoditi svojim potrebama: odabrati drugi datum, broj osoba, proveriti da li vam više odgovara neki drugi tip sobe ili putovanje biznis klasom... Možda do sada niste razmišljali o Majamiju kao o destinaciji za vaš egzotičan odmor? Dozvolite nam da vam skrenemo pažnju na sve prednosti ove uzbudljive destinacije...

 

POŠALJITE UPIT

 

UPOZNAJTE MAJAMI 

;

 

 

OPIS HOTELA:

Smešten je na samoj plaži, na aveniji Collins između 32. i 36. ulice, South Beach se nalazi na pešačkoj udaljenosti. Deo je vibrantnog Faena District Miami Beach otvorenog 2016. godine, koji je nastao iz vizije Alana Faene, a sa dizajnerskim potpisom čuvenih umetnika Baz Luhrmann i Catherine Martin. Ovaj kulturni epicentar se sastoji od luksuznog hotela i rezidencija, restorana, pozorišta i još mnogo toga. Hotel je u potpunoti osmišljen i opremljen u Feng Shui stilu. Predvorje sa umetničkim slikama i direktnim pogledom na more, mala bioskopska i pozorišna scena za predstave i nastupe uživo (uz naknadu), 3 restorana, uključujući „Pao bi Paul Kui“ sa specijalitetima inspirisanim azijskim ukusima, barovi, saloni, bar pored bazena, bazen - ovde će vaša inspiracija biti stimulisana na svakom koraku.

 

HIGHLIGHTS:

-Deo koncepta Faena District Miami Beach

-Šik mesto za urbane nomade

-Odmor započnite uz piće dobrodošlice

-Bogata kulturna i zabavna ponuda (u skladu sa trenutnom dostupnošću)

-Najveći hamam u Majamiju u okviru spa centra 

-Personalizovana usluga prilagođena svakom gostu 

 

 

 

ŠTA MOŽETE DA OČEKUJETE?

 

Vaš odmor će započeti pićem dobrodošlice, nakon čega se smeštate u svoju prostranu sobu ili apartman, sa živopisnim i inspirišućim enterijerom koji će u vama probuditi sasvim novu energiju. Gostima su svakodnevno na raspolaganju dnevne novine i ležaljke za plažu. Svaki vaš dan ovde će se završiti savršenim pogledom na zalazak sunca na okean ili zaliv. Za održavanje forme možete da se uputite u fitness centar ili pridružite nekoj od joga sesija. Otkrijte umetnost kuvanja na otvorenom u "Los Fuegosu" uz šefa Francisa Mallmanna, iskušajte nepca inovativnim filipinski inspirisanim jelima u restoranu "Pao Paul Kui" ili ručajte sa stilu pod blistavim suncem Majamija na tropskoj verandi. Na Faena Miami Beach ima puno načina da zadovoljite sve svoje želje.

 

Za sva dodatna pitanja i informacije u vezi ponude ovog hotela možete kontaktirati vašeg ličnog travel House agenta za putovanje: 

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

 

DOŽIVITE VIŠE: 

VINIL DJ SET SVAKOG UTORKA U "THE LIVING ROOM"

 

Dobro opremljen prostor za okupljanje, "Dnevna soba" je mesto gde se uživa u malim zalogajima velike kreativnost, inspirativnim koktelima i širokoj paleti vina, uz kvalitetne večernje zabavne programe. Svakog utorka uveče ovde se „vrti“ old-school stil stokom live vinil setova. Dress Code se strogo primenjuje: prihvatljiv je „casual chic“. Broj mesta je ograničen pa je rezervacija neophodna.

Prepustite se pucketavom zvuku ploča dok ispijate neki od Faeninih originalnih craft koktela i uživajte uz zvuke lokalnog DJ-a Diega Ciaramelle za vešt miks tradicionalnih gramofona. Imate zahtev? Prelistajte izbor DJ-evih vinil ploča i podelite svoje favorite da biste se uvrstili u ovu retro inspirisanu noć zabave uživo.

 

 

TH PREPORUKA: 

TIEARRA SANTA HEALING HOUSE 

 

Na samo nekoliko trenutaka udaljenosti od vaše sobe, na 3. spratu hotela Faena, nalazi se impresivno spa utočište na preko 22.000 kvadratnih metara, sa jednim od najvećih hamama dostupnih na istočnoj obali! „Tierra Santa Spa“ ima 11 soba za tretmane (uz doplatu), a apsolutna preporuka su tehnološki napredni tretmani lica u kojima se koriste inovativni Naturopathic i Biologikue Recherche linije za negu kože.

 

Kroz raznovrsne ritaule lepote ali i oporavka i lečenja tela, ovo je mesto na kom vaš odmor podižete na najviši nivo.

 

 

 

 

 

 

Da li više volite aktivan odmor na plaži ili produženo lenčarenje na bazenu? Želite da probate neke nove ukuse ili se držite svojih striktnih navika i režima ishrane? Sve ove stvari određuju vas, a u skladu sa tim i to kako će izgledati vaš odmor! Za potpuno personalizovanu preporuku sadržaja i aktivnosti za vaš odmor u Majamiju na raspolganju vam stoje iskusni Travel House agenti koji pažljivo i "rukom" biraju šta će se sve naći na vašem programu putovanja i kako će ono na najbolji način biti realizovano. Podelite sa nama što više detalja u vezi željenog odmora:

 

POPUNITE UPIT FORMU

 

 

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...