MALDIVI U OKTOBRU

Ponovo na vašoj omiljenoj destinaciji!


Maldivi su ponovo dostupni! Zadovoljstvo nam je da sa ovako dobrim vestima odgovorimo na sve vaše želje da ponovo odmarate na egzotičnim destinacijama. Najpopularnija destinacija Indijskog okeana pruža sve ono što je potrebno za potpuni odmor: privatnost, prelepe plaže sa najfinijim peskom, sadržaje za zabavu i sportske aktivnosti. Počnite svoje planiranje već danas, a u prvoj polovini oktobra odmarajte na nekim od najlepših plaža sveta...

 

Servisna informacije: Za putovanje na Maldive (kao ni za tranzit u Istanbulu) po trenutnim odredbama NIJE POTREBAN nagativan PCR test.

 

Napomena: period i dužinu boravka, tip usluge i kategoriju hotela u potpunosti možete prilagoditi svojim potrebama, kroz direktnu komunikaciju i savetovanje sa vašim ličnim Travel House agentom za individualna putovanja

 

;

PREKO 60 HOTELA SA 5*

ISKOMBINUJTE SA: Avio karta kompanije Turkish Airlines već od € 680 (cena po osobi, uključene takse i prtljag)

 

INSAJDERSKA PREPORUKA: Odabirom ove avio kompanije putovaćete bez dugog čekanja na aerodromu u Instanbulu!

 

TH SAVET: Kako izabrati pravi tip usluge na Maldivima? Naši savetnici predlažu da se tokom boravka odlučite minimalno za uslugu polupansion, kako biste mogli bezbrižno da organizujete svoje vreme i naravno dobili "best-value-for-money". Dodatno, u velikom broju rizortova na raspolaganju je i usluga punog pansiona pa čak i all inclusive usluge, sa kojima takođe nećete pogrešiti. U ličnom razgovoru sa vašim Travel House savetnikom dobićete personalizovanu preporuku u skladu sa vašim načinom života kao i navikama koje imate na odmoru. 

 

Istražite našu bogatu ponudu od preko 60 rizortova sa 5* koji su vam dostupni posredstvom renomiranih svetskih turoperatera, naših partnera koji garantuju sigurnost svakog vašeg putovanja: 

 

POGLEDAJTE PONUDU

 

MEDENI MESEC NA MALDIVIMA!

Sigurni smo da će ponovno otvaranje ove destinacije posebno obradovati mladence...

 

A sve što ste čuli o Maldivima, istina je - to zaista jeste raj na zemlji! Neverovatno čiste plaže nateraće vas da se prepustite sadašnjem trenutku i povezivanju sa prirodom (naravno i svojim izabranikom/izabranicom). Ne biste trebali da propustite ronjenje u paru (bez brige, u ovim toplim vodama nema opasnih vrsta morskih pasa) ili delux izlet na pusto ostrvo, a za prave avanturiste tu je podvodni (ribo)lov na tune, i to samo uz pomoć bambusovog štapa. Naravno, prepuštanje brojnim spa tretmani je "must" - posle njih ćete se osećati potpuno rasterećeno...

 

Istražite TH KOLEKCIJU hotela koji su apsolutno prilagođeni za vaše najromantičnije putovanje: 

 

ISTRAŽITE PREDLOGE

 

ULTIMATIVNI LUKSUZ - HOTELI SA 6*

U našoj ponudi na Maldivim očekuju vas čak 24 ultra luksuzna hotela (rizorta) koji se mogu pohvaliti sa 6* kao oznakom besprekorne usluge i ponude. 

 

Ako se pitate šta donosi ta jedna dodatna zvezdica u odnosu na veliki broj izuzetno luksuznih hotela iz niže kategorije (onih sa 5*), treba da znate da je takva ocena zasnovana na veoma strogom skupu od više od 1700 kriterijuma, uključujući kulturne i emotivne faktore. Samo neki od njih su:

 

-Nenametljiva usluga prilagođena svakom gostu i njegovim ličnim potrebama

-Privatnost za goste u javnim prostorima, tokom obroka, itd.

-Arhitektonska jedinstvenost i uklapanje u okolinu

-Lokalni uticaji sredine u kojoj se hotel nalazi

 

Za odmor dostojan najvećih svetskih zvezda i VIP ličnosti birajte najbolju ponudu hotela na Maldivima. Da li su želja za potpunom privatnošću tokom boravka i visoka očekivanja nešto što vas karakteriše? U našoj raznovrsnoj ponudi hotela sa 6* ćete pronaći baš ono što vam je potrebno: 

 

POGLEDAJTE PONUDU

 

 

----------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------

 

Naša ekspertiza duga 21 godinu je u službi kreiranja vašeg sigurnog putovanja! Travel House savetnici u svakom trenutku brinu o svim detaljima vašeg odmora i stoje vam na raspolaganju za sve informacije od značaja tokom procesa planiranja i realizacije putovanja. Mi smo uvek tu za vas: 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

--------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...