MALDIVI ZA PRAZNIKE

Hotel Kandima Maldives 4+*


 

 

PRIMER PONUDE 

 

za period putovanja: 24.04-03.05.2021.

7 noćenja na bazi usluge polupansion (tip sobe: sky studio),

uključen avio prevoz sa svim taksama i transferom

po osobi već od € 2.047

 

TOP UŠTEDA: platite noćenja sa doručkom, dobijate polupansion (akcija ND=PP).

 

Kreiramo 100% individualna putovanja krojena po vašoj meri! U direktnom kontaktu sa Travel House savetnikom naš današnji predlog ponude možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama - odabirom drugih datuma, tipa sobe ili ishrane:

 

POŠALJITE UPIT    

 

UPOZNAJTE MALDIVE

 

;

 

OPIS HOTELA: 

 

Izgrađen 2017. godine. Smešten na ostrvu dimenzija približno 3.000 m x 100 m, usred velike lagune (Dhaalu Atoll). Boravak u ovom opuštenom, trendy rizortu više je od odmora - to je autentičan ostrvski način života. Najmlađi će biti oduševljeni Kandilend-om – jedinstven klub za decu sa velikim brojem različitih aktivnosti. Gostima je na raspolaganju i 10 restorana i barova (kao što su Kandima Steak house, Sea Dragon ili Azure).

 

HIGHLIGHTS:

-Sobe i vile uređene u savremenom dizajnu i ukrašene svetlim bojama
-Prilikom rezervacije polupansiona, voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa i čaj su uključeni u obroke u buffet restoranima

-Poseduje jedan od najvećih bazena na Maldivima

-Pozitivni utisci naših klijenata koji su u njemu boravili

 

INSIDE TIPPS: 

 

-Vrhunski popust za decu: Deca do 11 godina u sobi roditelja plaćaju samo Green Fee od 6 EUR po detetu po noći
-Primenjuje se politika prijavljivanja/odjave od 24 sata (npr. prijava u 18:00h, odjava moguća do 17:59h)

-Porodični apartmani 2- Bedroom-Family-Sky-Suiten mogu se rezervisati za do 8 osoba
-Prilikom rezervacije vile s bazenom (Ocean Pool Villa), naši gosti dobijaju korpu sa voćem i bocu vina, kao i 2 bicikla tokom boravka
-Uz naknadu: kursevi kuvanja, kursevi umetnosti i craft izrade predmeta.

 

HONEYMOON SPECIJAL: 

Putnici koji proslavljaju medeni mesec dobija večeru od 3 ganga na plaži u hotelu, koktel uz zalazak sunca u baru Breeze, 60-minutnu masažu, jednokratni doručak u vili, bocu vina, korpu sa voćem i tortu (minimalni boravak 7 noćenja, važi do 12 meseci nakon venčanja).

 

 

 

 

 

Ukoliko za uskršnje i prvomajske praznike želite da se prepustite egzotici Maldiva, stojimo vam na raspolaganju za kreiranje samo vašeg individualnog iskustva. U ponudi vas očekuje preko 60 vrhunskih hotela sa 4* i 5*, od kojih će iskusni Travel House savetnici znati da vam preporuče baš onaj koji može da zadovolji sve vaše potrebe i bude u skladu sa raspoloživim budžetom: 

 

POPUNITE UPIT FORMU

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...