Meksiko

All inclusive odmor u Kankunu


Meksiko je jedna od najpopularnijih trenutno otvorenih dalekih destinacija, u koju možete putovati bez prethodnog PCR testiranja. 

Donosimo vam specijalnu selekciju od tri vrhunska hotela u Kankunu sa all inclusive uslugom i mogućnost da odaberete stil hotela koji je vama najbliži...

 

Važna napomena: zbog velikog interesovanja, termin za izdavanje vize u Ambasadi Meksika u Beogradu potrebno je zakazati i do nekoliko nedelja unapred. Viza je besplatna za građane RS i izdaje se istog dana kada je podnet zahtev. Putnici koji poseduju vizu za Sjedinjene Američke Države, Kanadu, Japan, Ujedinjeno Kraljevstvo ili članice Šengena mogu da borave do 180 dana.

;

 

OPUŠTENA ATMOSFERA ZA SVE GENERACIJE 

 

Hotel: Paradisus by Melia Cancun 5* Cancun

Opis: Ovaj luksuzni objekat obećava opuštajuće i raznolike dane odmora za sve generacije. Razni restorani i barovi i širok spektar sportskih i zabavnih mogućnosti ne ostavljaju niti jednu vašu želju neispunjenu.

 

10 noćenja sa all inclusive uslugom, po osobi već od 1775 EUR

-Tip sobe: Junior suite sea view 

-Primer cene za period boravka: 16-26.03.2021.

 

POŠALJITE UPIT

ADULTS-ONLY AMBIJENT ZA PAROVE

 

Hotel: Haven Riviera Cancun Resort & Spa 5*

Opis: Ovaj all-inclusive samo za odrasle nudi osamljenost, ekskluzivni luksuz i elegantan stil na samoj obali Meksika. Prepustite da vas razmaze kulinarskim delicijama ili se prepoustite harmoniji u divnom MiSenses Spa centru. Dodatne pogodnosti očekuju vas u ekskluzivnom klubu Sereniti.

 

10 noćenja sa all inclusuive uslugom, po osobi već od 2275 EUR

-Tip sobe: Junior suite vista

-Primer cene za period boravka: 16-26.03.2021.

 

POŠALJITE UPIT

RAZIGRANO PORODIČNO UTOČIŠTE

 

Hotel Hyatt Ziva Cancun 5*

Opis: Lociran na najlepšem pojasu Punta Cancun, ovaj rizort je razigrano porodično utočište na obali Jukatana. Doživite evoluciju sveobuhvatnog luksuza, gde ste nadahnuti da uživate u svakom trenutku. Pronađite svoje blaženstvo na plažama sa belim peskom i igrajte se u bistro-plavim vodama mora. Prepustite se čulima u 8 jedinstvenih restorana i 3 salona, koji nude lokalne i međunarodne kuhinje.

 

10 noćenja sa all inclusive uslugom, po osobi već od 2570 EUR

-Tip sobe: double room

-Primer cene za period boravka: 16-26.03.2021.

 

POŠALJITE UPIT

----------------------------------------------

----------------------------------------------

 

Mi smo vaša prva stanica za putovanje u Meksiko! Na dnevno aktuelnom nivou pratimo dostupnost najboljih ponuda, i novine u protokolu za putovanje. Naša savetodavna usluga vam je uvek u potpunosti na raspolaganju, kako bi vaš odmor bio u skladu sa svim vašim očekivanjima. Ukoliko je Meksiko vaša sledeća destinacija, podelite sa nama sve svoje želje: 

 

PIŠITE NAM

 

----------------------------------------------

----------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...