Mikonos. Originalno.

Myconian Kyma - Member of Design Hotels 5*


 

Noćenje na bazi usluge ND po osobi već od € 99

Avio karta sa svim taksama po osobi već od € 385

 

PRIMER PONUDE

za period 1.septembar - 30.septembar 2021.

7 noćenja na bazi usluge ND (tip sobe: Deluxe sa balkonom)

sa uključenim avio prevozom 

po osobi već od € 1.078

 

Svako putovanje je individualno i kreiramo ga isključivo po vašoj meri -

sami birate datum polaska, dužinu boravka i kombinaciju svih usluga.

 

POŠALJITE UPIT

;

 

 

 

PRESTIŽNA POZICIJA SA PRIVILEGOVANIM POGLEDOM

 

Ni previše „trendy“ ni previše tradicionalna, Kyma je mesto za sve one koji neguju svoju originalnost. Smešten na uzvišenju, ovaj „design“ hotel je utočište luksuznog gostoprimstva sa 5 zvezdica visoko iznad grada Mikonosa, ali na samo nekoliko minuta šetnje od ključnih gradskih lokacija. I to upravo na mesto gde je George Daktylides pre nekih 40 godina postavio prvi kamen za sve ono što danas predstvalja Myconian Collection. Od tada je ovaj zapanjujuće lep i intiman član Design Hotels-a ostao veran svojoj jet-set klijenteli koju nagrađuje privilegovanim pogledom i toplinom svoje karakteristične usluge.

 

 

 

PREPUSTITE SE COOL ATMOSFERI

 

Tersana za sunčanje sa bazenom je u Kyma Myconian kao ostvarenje sna – nalazi se na uzvišenju, sa pogledom od 360 stepeni na ostrvo, grad Mikonos i Egejsko more. „Infinity“ bazen je poput pravog blistavog dragulja u tonovima akvamarina, postavljen na dva odvojena nivoa, okružen udobnim ležaljkama, sa skrivenim intimnim delovima za potpunu privatnost.

 

Ovaj osećaj cool prefinjenosti preliva se na spoljašnji lounge i bar pored bazena - George’s Bar svakodnevno služi osvežavajuće napitke toko celog dana i lagane zalogaje za ručak, kao i fine aperitive i grickalice pre večere.

 

 

 

 

 

Neka leto 2021. godine bude zaista za pamćenje! Naša ekspertiza u oblasti luksuznih putovanja i kreiranja jedinstvenih iskustva je u službi vašeg besprekornog odmora na bilo kojoj destinaciji koju zamislite... Da li će Grčka biti i vaš izbor ove godine? Radujemo se da čujemo sve vaše želje: 

 

POPUNITE FORMU UPITA

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...