MOSKVA

Praznici Dan zaljubljenih & Sretenje


Prethodnih godina Dan zaljubljenih i državni praznik Sretenje (14. i 15. februar) su bili jedna od najpopularnijih prilika za kraći predah u nekoj uzbudljivoj evropskoj metropoli. Zahvaljujući bogatoj ekspertizi i apsolutnom poznavanju trenutnih prilika i mogućnosti za putovanje, Travel House savetnici i ovog puta imaju rešenje i predlog za sve vas koji biste želeli da iskoristite predstojeće praznike u februaru za nezaboravan produženi vikend, sa St. Regis potpisom...

 

Protokol za putovanje: dozvoljen ulazak samo direktnim letom iz Beograda, potreban negativan test ne stariji od 72h. Vaš Travel House savetnik za vas rezerviše termin testiranja u Zavodu za biocide u Beogradu, vodeći računa da test stigne na vreme i bude validan u trenutku dolaska na destinaciju. 

;

PREDLOG PONUDE

 

Hotel: The St. Regis Moscow Nikolskaya 5* 

Opis: Luksuzan hotel u srcu Moskve! Na samo nekoliko koraka od Crvenog trga, Boljšoj teatra i katedrale Svetog Vasilija, objedinjuje bogato kulturno nasleđe sa modernim dizajnom. Uživajte u neprevaziđenom pristupu istorijskim znamenitostima i ekskluzivnim prodavnicama veličanstvene ruske prestonice. "Iridium Spa" i zatvoreni bazen nude priliku za mirno opuštanje sa stilom.

 

3 noćenja sa doručkom i uključenim avio prevozom po osobi već od 900 EUR

-Primer cene za period boravka: 12-15.02.2021. 

-Tip sobe: superior dvokrevetna soba 

 

Dobro je znati: odliča satnica letenja vam pruža priliku da gotovo puna 4 dana provedete na destinaciji. Sletanje u Moskvu je oko podneva, dok je povrtak 4. dana u večernjim satima. 

ST. REGIS EXPERIENCE: DOŽIVITE VIŠE

 

Celokupan boravak u hotelima St. Regis obavijen je najvišom dozom elegancije i osmišljen tako da svaki vaš momenat bude iskustvo za pamćenje. The St. Regis Moscow Nikolskaya 5* je jedini hotel u centru Moskve koji nudi potpunu uslugu batlera za svakog gosta. 

 

A da li ste znali da je čuveni koktel "Bloody Mary" ustvari signature koktel brenda St. Regis? Ovde ćete moći da uživate u njegovoj originalnoj recepturi i jedinstvenom načinu serviranja. 

 

"The Orlov Lounge" je savršeno mesto za uzbudljive večernje rituale, uz živu klavirsku muziku i ritual svečanog otvaranja šampanjca sabljom. Za svaku preporuku su i "Rooftop Hall" iz kog se pruža panoramski pogled na Kremlj, kao i "Italian Osteria A Tavola" u kojoj možete uživati u spektakularnim italijanskim specijalitetima vrhunskih kuvara. 

 

Za detalje u vezi dodatnih usluga i potrebne doplate kontaktirajte vašeg Travel House savetnika

 

 

 

----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------

 

Već 22 godine smo vaši verni savetodavci i predani saputnici u kreiranju najlepših doživljaja. Tu smo da za svaku priliku ispunimo vaša očekivanja i obezbedimo da vaše putovanje bude besprekorno realizovano. Ukoliko biste želeli da posetite veličanstvenu prestonicu Moskvu tokom predstojećih praznika u februaru, očekijemo više informacija o vašim željama: 

 

POŠALJITE UPIT

 

----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...