NOVI KONCEPT ODMORA NA MALDIVIMA


Maldivi su jedna od prvih destinacija koja je još tokom leta postala otvorena za posetioce, a po trenutnim odredbama je građanima RS moguć ulazak uz negativan PCR test ne stariji od 72h. Naša izuzetna ponuda rizortova na ovoj destinaciji od decembra postaje bogatija za jedno potpuno drugačije iskustvo odmora - Siyam World je inovativan koncept koji svojim gostima pruža 24-časovni " WOW! Inclusive Plan" - premium all inclusive uslugu u kombinaciji sa autentičnim doživljajima.

 

Lansiranjem ovog revolucionarnog koncepta dobro poznata grupacija Sun Siyam sada redefiniše luskuzno iskustvo boravka na ovoj destinaciji i gostima donosi priliku da dožive Maldive kao nikada pre! Ovaj rizort će ponuditi i prvi vodeni park na Maldivima, zatim čak 12 restorana sa "dine-around" opcijom, vodene sportove i vrlo bogatu kolekcija raznovrsnih "signature" iskustava koja se prostiru kopnom, okeanom i nebom - vreme je da pustite mašti na volju... Precizno osmišljen dizajn Siyam World-a stvoren je imajući na umu parove, grupe prijatelja i porodice sa decom svih uzrasta, i pruža savršen spoj luksuza, romantike i zabavnih opcija za sve generacije.

 

Do Maldiva možete stići letovima čak tri prestižne avio kompanije: Turkish Airlines (presedanje u Istanbulu), Qatar Airways (presedanje u Dohi) i Emirates (presedanje u Dubaiju). 

;

 

Hotel: Siyam World Maldives 4* - Otvaranje u decembru 2020.

7 noćenja na bazi all inclusive usluge i sa uključenim avio prevozom i transferom po osobi već od 3.206 EUR

-Primer cene paketa za period boravka 20-27. decembar 2020. 

-Tip sobe: water vila

-Dobro je znati: transfer se obavlja hidroavionom

-Avio karta Qatar Airways. 

 

Protokol za ulazak: po trenutnim odredbama za putovanje na Maldive je potreban negatian PCR test na stariji od 72h. Vaš Travel House savetnik rezerviše za vas termin za testiranje u Zavodu za biocide u Beogradu vodeći računa da test stigne na vreme i bude važeći u trenutku dolaska na destinaciju.

 

Ukoliko želite da budete među prvim gostima ovo luksuznog rizorta uz Travel House imate za to jedinstvenu priliku na našem tržištu:

 

POŠALJITE UPIT

 

DOŽIVITE VIŠE: SIGNATURE EXPERIENCES by Siyam World

Egzotični izleti, krstarenja tokom zalaska sunca i vrhunski vodeni park za neverovatna uzbuđenja; ovo je sasvim novi način da ponovo ili po prvi put doživite Maldive...

 

RUN CLUB

Zatražite buđenje na poziv, obavite ta važna istizanja i pridružite se kardio posadi za nekoliko krugova oko ostrva pre doručka. Savršena motivacija za održavanje dobre forme i na odmoru ili za preduzimanje prvih koraka ka zdravijem životu.

 

SUNSET SESSIONS

Vođeni od strane DJ-a uživo na plaži, nedeljni Sunset Sessions pružaju ultimativni prelaz iz dana u noć. Plamen baklji gore dugo nakon zalaska sunca, uz poziv svima da se još malo zadrže u prelepoj maldivskoj noći i nazdrave još jednom danu u raju.

 

POSMATRANJE ZVEZDA

Gosti svih uzrasta pozvani su da se okupe i zajedno sa rezidentnim astronomom krenu na putovanje nebeskim svodom. Sesije se završavaju šansom da se uočke zvezde na neverovatnih 2,5 miliona svetlosnih godina od nas, za nezaboravan i duboko inspirativan kraj večeri.

 

NE PROPUSTITE I....

RONJENJE  

Sa 33 mesta za ronjenje smeštena oko Siyam Vorld-a, najspektakularnija mesta za ronjenje su lako dostupna. Najbliža mesta za ronjenje udaljena su između 15 i 20 min. brodom, a najudaljenija zahtevaju oko 45 min. vožnje. Stručni instruktori ronjenja u Syiam World vodiće goste kroz ovo nezaboravno iskustvo.

 

"SUN" SPA

Sun Spa nudi luksuzno tropsko utočište, pozivajući goste da se puste u čak 18 soba za tretmane, uključujući namenske apartmane za parove i prostrani joga paviljon. Vrhunski wellness ugođaj u ovom rizortu karakterišu prirodno sofisticirani spa tretmani.

 

"THE PALACE" - LUKSUZ BEZ GRANICA

Kraljevska i izuzetno luksuzna, "The Palace" predstavlja zasebnu smeštajnu jedinicu koja se prostire na neverovatnih 1.224 m2 i jedinstveno je pozicionirana direkno na plaži za prekrasan pogled na zalazak sunca. "Palata" je savršena za proslavu značajnih prilika ili "jednom-u-životu" odmor sa voljenima. Šest spavaćih soba su kapaciteta do 18 odraslih osoba. Poseduje prvatan bazen, odvojene trpezarije i dnevne boravke i posebnu uslugu batlera da udovolji svim potrebama gostiju.

 

---------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------

 

Zanimaju vas još neki detalji u vezi boravka u Siyam World ili putovanja na Maldive? Naši iskusni savetnici su tu za vas da osmisle i realizuju svaki element vašeg željenog putovanja. Ovu ponudu u potpunosti možete prilagoditi svojim potrebama, a na raspolaganju su vam i brojne druge opcije smeštaja na Maldivima kategorije 5* i 6*. Podelite sa nama sve vaše želje i razmišljanja kada je u pitanju putovanje na Maldive: 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

---------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...