NOVO U PONUDI: Radisson Blu Maldives 5*

Vrhunski kvalitet i usluga


Utisci prvih gostiju koji su posetili ovo maldivsko ostrvo su fenomenalni! Zahvaljujući našoj agenciji i vi možete pre drugih da otkrijte ovo osamljeno i luksuzno odmaralište u Indijskom okeanu - novoizgrađeni Radisson Blu Resort Maldives 5*, prvi iz ovog poznatog lanca na Maldivima, koji će vam omogućiti da pobegnete u svet mira i tišine i opustite se u velikom stilu. Dane odmora ispunite ronjenjem najviše svetske klase.... ili jednostavno uz čašu šampanjca pored privatnog bazena vaše vile...

 

Napomena: za putovanje na Maldive potreban je negativan PCR test ne stariji od 96h. Saznajte sve o trenutno otvorenim destinacijama i protokolima za ulazak na ovom linku. Vaš Travel House agent zakazuje za vas PCR testiranje u optimalnom trenutku kako bi rezultat stigao na vreme i bio važeći prilikom dolaska na destinaciju. 

;

 

 

Hotel: Radisson Blu Resort Maldives 5*

7 noćenja na bazi polupansiona i sa uključenim avio prevozom po osobi od 3.535 EUR

-Primer cene za period: 22-29.11.2020.

-Tip sobe: over water villa sa privatnim bazenom 

-Uključen transfer na destinaciji koji se obavlja hidroavionom. 

 

DODATNA POGODNOST: uslovi otkazivanja smeštaja do 3 dana pred put bez penala.

 

Zašto nam se dopada?

Svaka od 128 vila nudi maksimalnu privatnost i ima privatni bazen! Okružene pogledom na okean, overwater vile pružaju vam mirno povlačenje nakon dana provedenog na suncu. Svaka vila ima i Wi-Fi, mini bar, espresso aparat, a ukoliko biste radije da večerate u potpunoj privatnosti, ne brinite - room service vam je na raspolaganju 24h dnevno.

 

Dobro je znati:

Let do Maldiva u ovom slučaju bi bio preko Istanbula sa kompanijom Turkish Airlines, i to preko novog aerodroma koji je po svojoj veličini i modernosti prava atrakcija (kada bude u potpunosti završen biće najveći na svetu!). Između letova imate 2h i 15 minuta što je odlična konekcija koja vam omogućava da putujete bez preteranog čekanja i čim pre stignete na krajnju destinaciju.

 

 

-------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------

 

Sada je verovatno više nego ikada ranije imati podršku iskusnog profesionalca koji u svakom trenutku brine o vašem putovanju - ne samo tokom procesa planiraja već i tokom realizacije istog. Nakon slanja upita za željeno putovanje, vaš lični Travel House agent nastavlja sa vama direktnu komunikaciju, vodeći brigu o svim detaljima: 

 

POŠALJITE UPIT

 

-------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...