Oseti Maldive.

Meeru Island Resort & Spa 4+*


Noćenja na bazi usluge pun pansion po osobi već od € 158

Avio prevoz sa svim taksama po osobi već od € 625 (kompanija FlyDubai)

Transfer brzim brodom oko 60 min. uključen u cenu.

 

PRIMER PONUDE za datume boravka: 16-23.08.2021.

7 noćenja na bazi usluge pun pansion (tip sobe: Garden),

uključen avio prevoz i transfer na destinaciji

po osobi već od € 1.755

 

Kreiramo 100% individualna putovanja krojena po vašoj meri! U direktnom kontaktu sa Travel House savetnikom naš današnji predlog ponude možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama - odabirom drugih datuma, tipa sobe ili ishrane. Saznajte i zašto su Maldivi tokom cele godine omiljena destinacija naših putnika, kao i kakav je trenutni protokol za ulazak na destinaciju...

 

POŠALJITE UPIT      

 

UPOZNAJTE MALDIVE

;

 

 

 

OPIS HOTELA: 

Nagrađivani hotel, jedan od najboljih u svojoj kategoriji. Nalazi se na jednom od najvećih ostrva na severnom atolu Male (dužina ostrva 1.200 m, širina 350 m). Uokvirena palmama i tirkiznim okeanom, scenografija je ovde poput razglednice. Na strani prema spoljnom grebenu nalazi se prirodna peščana plaža sa blagim nagibom, raj za ljubitelje kupanja i vodenih sportova.

 

HIGHLIGHTS: 

-Odličan odnos cene i kvaliteta

-Pozitivni utisci naših klijenata koji su u njemu boravili

-Fantastične, duge peščane plaže oko ostrva

-Izuzetna gastronomija

-Dva wellness centra, jedan iznad mora i drugi na kopnu

 

 

HONEYMOON SPECIJAL:

Gosti koji proslavljaju medeni mesec, kao i oni koji na licu mesta slave svoju srebrnu ili zlatnu godišnjicu dobijaju specijalno osmišljeno posluženje u vidu boce penušavog vina i tanjira sa voćem (jednokratna usluga). Usred plantaža papaje i banana, okruženi visokim palmama i snežno belim plažama, provešćete divan odmor u Indijskog okeanu na romantičnom ostrvu iz snova. Prostrani rizort obećava mirne i raznovrsne dane na severnom atolu Male.

 

UŠTEDA I SIGURNOST UZ RENOMIRANOG TUROPERATERA:

Odabirom ponude našeg preferiranog partnera za daleke destinacije, svetski poznatog turoperatora Dertour, ostvarujete garantovano najbolju cenu za ovaj hotel! Uz to, kroz partnerstvo sa ovim renomiranim turoperaterom, Travel House obezbeđuje svojim klijentima iz Srbije mogućnost da ostvare isti stepen sigurnosti i tretman kakav imaju i svi putnici iz drugih evropskih zemalja, uključujući i osiguranje od insolventnosti kod pouzdanih evropskih osiguravajućih društava.

 

 

 

 

 

Naša ekspertiza duga 22 godine je u službi vašeg savršenog odmora! Mi znamo koliko je svaka prilika za putovanje važna, a posebno medeni mesec koji zauvek treba da ostane u sećanje po besprekornoj organizaciji. Možete dobiti i dodatne predloge hotela za medeni mesec na Maldivima specijalno odabrane za vas iz naše ponude koju čini preko 60 vrhunskih rizortova kategorije od 4* do 6* na ovoj destinaciji. Za vas ćemo kreirati personalizovanu ponudu na osnovu svih vaših želja, i pobrinuti se da one u potpunosti budu ispunjene: 

 

POPUNITE FORMU UPITA

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...