Otvorene destinacije

Egzotičan odmor tokom zime


"Promena mesta daje umu novu snagu" - ova jednostavna mudrost sažima sve ono dobro što putovanja čine za nas! U nastavku bliže upoznajte trenutno otvorene destinacije koje spadaju u najpopularnije među našim putnicima, a na kojima tokom zime možete da provedete svoj egzotični odmor! Čitav tim iskusnih Travel House agenata vam stoji na raspolaganju da vaš željeni odmor bude isplaniran i realizovan na najvišem mogućem nivou, uz maksimalnu sigurnost koju pružaju naši partneri, renomirani svetskih turoperatori.

;

MALDIVI 

Protokol za ulazak: potreban negativan PCR test ne stariji od 96h. 

 

DOBRO JE ZNATI: Do Maldiva možete stići na čak tri načina: preko Istanbula sa kompanijom Turkish Airlines, preko Dohe sa kompanijom Qatar Airways ili preko Dubaija sa kompanijom FlyDubai. Sve tri kompanije su naši dugogodišnji partneri koji svojim klijentima pružaju vrhunsku uslugu i udobnost putovanja. Kako biste odabrali za sebe najbolju opciju, konsultujte vašeg Travel House savetnika.

 

AVIO KARTA po osobi već od 625 EUR

-Primer cene za putovanje u periodu prve polovine marta.

 

Maldivi su destinacija pogodna ne samo za parove, već i odmor u društvu porodice sa malom decom ili grupu prijatelja koji žele privatnost ali i odličan provod. Za svaki tip odmora naši agenti će vam preporučiti rizort koji će biti u skladu sa vašim potrebama. Za više detalja o samoj destinaciji pogledajte njeno predstavljanje u okviru rubrike Top destinacije: 

 

UPOZNAJTE MALDIVE

DUBAI 

Protokol za ulazak: potreban negativan PCR test ne stariji od 96h.

 

AVIO KARTA po osobi već od 390 EUR

-Primer cene za putovanje u periodu kraj februara/početak marta.
 

Dubai je destinacija koja uvek ima šta da ponudi. Iako je veliki broj aktivnosti u ovom trenutku ograničen, hoteli koji se nalaze u našoj ponudi spadaju u kategoriju vrhunskih, te je briga o gostima na najvišem nivou. Saznajte više o ovom dragulju Orjenta:

 

UPOZNAJTE DUBAI 

 

 

ZANZIBAR

Protokol za ulazak: potreban negativan PCR test prilikom prijave na povratni let.

 

AVIO KARTA po osobi već od 660 EUR

-Primer cene za putovanje u periodu prve polovine marta. 

 

Zanzibar karakterišu prostrane peščane plaže i rizortovi najviše svetske klase koji se nalaze na njima, ali i jedan od najmanjih aerodroma na svetu što će vas poprilično iznenaditi na dolasku. Svaki od hotela koje preporučujemo našim klijentima ima uslugu medicinskog pregleda u samom rizortu (uz doplatu) što putnicima pruža i dodatnu sigurnost. Saznajte više o destinaciji na kojoj su ljudi izuzetni, uvek nasmejani i raspoloženi za novo poznanstvo: 

 

UPOZNAJTE ZANZIBAR

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Protokol za ulazak: NIJE POTREBAN PCR TEST. Po dolasku na aerodromu 3-10% putnika će biti podvrgnuto brzom testu uz obavezno merenje temperature. Putnici sa simptomima ili pozivitnim rezultatom će biti izolovani na autorizavanim lokacijama; obavezno popuniti Traveler Health Affidavid; putno osiguranje (za putnike koji dolaze do 31.12.2020. Vlada D. Republike obezbeđuje besplatno medicinsko osiguranje).

 

AVIO KARTA po osobi već od 655 EUR

-Primer cene za putovanje u periodu druge polovine marta.

 

Najbolje vreme za posetu je od novembra do maja. Na ovoj destinaciji dominira all inclusive usluga, a pogodna je i za putovanje sa decom jer postoji veliki broj posebnih Family Friendly rizortova. 

 

UPOZNAJTE DOMINIKANU

 

----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

 

Predstavili smo vam naše top preporuke za organizaciju egzotičnog putovanja tokom predstojećeg perioda. Iskusan tim Travel House savetnika na dnevno aktuelnom nivou prati važeće protokole i procedure za putovanje na sve trenutno otvorene destinacije. Nakon slanja upita za željeno putovanje, vaš lični Travel House agent nastavlja sa vama direktnu komunikaciju tokom čitavog procesa planiranja i realizacije putovanja: 

 

POŠALJITE UPIT

 

----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...