Prepusti se. Na Maldivima.

Hotel Dhigali Maldives 5*


 

PRIMER PONUDE

 

za period boravka 05.08.-12.08.2021

7 noćenja na bazi all inclusive usluge (tip sobe: Beach Bungalow),

uključeni avio prevoz sa svim taksama i povratni transfer

 

po osobi već od € 2.593 (popust od čak 30% uključen u cenu)

 

Želite da rezervišete ovu ponudu ili je dodatno prilagodite svojim potrebama? Najiskusniji agenti na domaćem tržištu vam stoje na raspolaganju i spremni su da kreiraju iskustvo u skladu sa svim vašim željama: 

 

POŠALJITE UPIT

 

UPOZNAJTE MALDIVE

;

 

 

OPIS HOTELA: 

 

Udaljen je 40 min. vožnje od internacionalnog aerodroma Male (transfer lokalnim letom + brzim brodom).Ovo luksuzno skrovište donosi novu dimenziju all inclusive odmora - premium all-inclusive paket vrhunski je način da iskusite sve što ovaj raj nudi.

Moderno opremljene vile i bungalovi nalaze se na kristalno plavom obodu ostrva. Obližnji greben vrvi od raznovrsnog i šarenolikog podvodnog sveta. Inovacija u dizajnu, krajolik koji oduzima dah + personalizovana usluga stvaraju zaista uzvišeno ostrvsko iskustvo. Od trenutka kada zakoračite na njegov fini beli pesak, najteža odluka koju ćete morati doneti je kojim redosledom u svemu uživati...

 

Za sve dodatne detalje u vezi ponude ovog hotela na raspolaganju vam stoji ceo tim Travel House savetnika: 

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

 

ISPUNITE SVA OČEKIVANJA UZ *PREMIUM ALL INCLUSIVE

 

Sasvim novi koncept usluge uveden je sa idejom da gostima ispuni sve želje i očekivanja! Ovde vaš "poseban tretman" počinje već od trenutka kada sletite na Maldive, uz lični doček na aerodromu i besplatan pristup VIP salonu prilikom čekanja na transfer.

 

Doručak, ručak i večera uključeni su u premium all inclusive ponudu. Neograničen izbor vrhunskih vina + žestokih alkoholna pića i koktela takođe su deo paketa. Minibar u sobi se svakodnevno dopunjava odabranim pivom, vinom, bezalkoholnim pićima, žestokim pićima, Dhigali vodom + grickalicama. "Dine-Around" koncept za večeru omogućava posluživanje u tri specijalna restorana Faru, Battuta & Jade ili tematsko buffet posluženje u restoranu Capers.

 

Bonus: ukoliko tokom boravka slavite rođendan ili godišnicu, očekuje vas slatki znak pažnje u vidu besplatne torte i još poneka mala iznenađenja tokom boravka!

 

 

 

DOŽIVITE VIŠE

 

Niz aktivnosti koje oduzimaju dah ispuniće svaki vaš dan, od snorkelinga i izleta brodom do grupnih joga sesija ili pristupa Fitness centru. Upoznajte okolinu u pokretnu kroz besplatne izlete i dodatne sadržaje koji su vam na raspolaganju: 

 

-Besplatna oprema za snorkeling

-Besplatni nemotorizovani sportovi na vodi (izuzev katamarana / surfanja)

-Jedan besplatan izlet brodom sa staklenim dnom tokom vašeg boravka

-Jedan besplatan izlet na tradicionalnom "dhoni" čamcu tokom vašeg boravka

-Pristup Fitness centru + svim sadržajima u zatvorenom

-Besplatna grupna joga + vodeni aerobik

-Bioskop pod zvezdama

-Svakodnevno živa muzika

 

...i još mnogo toga.

 

 

 

 

 

U našoj bogatoj ponudi za destinaciju Maldivi očekuje vas više od 60 hotela kategorije 4* i 5* koje potpuno individualno za vas kombinujemo sa polascima čak 3 renomirane avio kompanije. Brinemo i o svim ostalim detaljima, poput izbora najkraće konekcije ili zakazivanja PCR testiranja u terminu koji je rezervisan samo za vas. Naše iskustvo u kreiranju individualnih putovanja dugo 22 godine je u službi vašeg savršenog odmora:  

 

 

POPUNITE UPIT FORMU

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...