Savrseno. Na Mikonosu.

Utopia Mykonos 5*


 

Noćenje na bazi usluge ND po osobi već od € 172

Avio karta sa svim taksama po osobi već od € 385

 

PRIMER PONUDE

za period 1.septembar - 30.septembar 2021.

7 noćenja na bazi usluge ND (tip sobe: Heavenly Reatreat)

sa uključenim avio prevozom 

po osobi već od € 1.589

 

Svako putovanje je individualno i kreiramo ga isključivo po vašoj meri -

sami birate datum polaska, dužinu boravka i kombinaciju svih usluga.

 

 

 

POŠALJITE UPIT 

;

 

 

 

PREPUSTITE SE PRAVOJ UTOPIJI ZA ČULA

 

Smešten u steni 300 metara iznad plaže Elia, Myconian Utopia Relais&Châteaux je stvoren za istinske poznavaoce Mikonosa! U njegovoj suštini nalazi se sofisticirano gostoprimstvo i slavljenje lepote prirode. Pored zavođenja najvišim standardima luksuza i izvrsnosti usluge, hotel kombinuje prirodnu lepotu lokacije na kojoj se nalazi i modernu raskoš. U njegovoj izgradnji su korišćeni lokalno i ručno izgrađen kamen i drugi održivi materijali, što stvara snažan kontrapunkt savremenim dizajnerskim delima i ultra glamuroznom enterijeru.

 

 

 

 

 

 

 

MEDENI MESEC KOJI POMERA GRANICE

 

Ovaj hotel je posebno omiljen izbor kod parova koji žele da organizuju medeni mesec u romantičnom i savršenom okruženju, i to na svega nekoliko minuta od najduže plaže na Mikonosu. Luksuzni apartmani i vile pružaju svaku udobnost i personalizovanu uslugu. Od ranog jutra pa do kasnih večeri, parovima je svaki trenutak ispunjen uživanjem, od opuštanja na osunčanim ležaljkama pored "infinity" bazena, uživanja u laganim zalogajima za ručaka ili osvežavajućim koktelima sa vatrenim zalaskom sunca u pozadini.

 

 

 

 

Mi kreiramo 100% individualna putovanja! Kakve kod da su vaše želje u vezi odmora na Mikonosu, naš iskusan tim Travel House savetnike će u roku od 24h dostaviti u vaš Inbox personalizovanu ponudu za boravak u terminu koji sami birate i uslugu po želji:

 

POPUNITE FORMU UPITA

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...