SKIJANJE U AMERICI - ASPEN SNOWMASS

Remek delo prirode za besprekorno skijanje


PAKET PONUDE: SKIJANJE U AMERICI + NJUJORK (BORAVAK NA MENHETNU)

 

OPCIJA I: SNOWMASS PAKET već od € 3.480

 

OPCIJA II: ASPEN PAKET već od € 3.630

 

PAKET PONUDE UKLJUČUJU: 

 

-8 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* (Aspen ili Snowmass)

-4 noćenja u Njujorku (1 x u hotelu sa 4* na aerodromu, 3 x u hotelu sa 4* na Menhetnu)

-Sve transfere na destinacijama Aspen/Snowmass i Njujork

-7 dana ski-pass i iznajmljivanje opreme

 

Termin putovanja možete prilagoditi sopstvenim potrebama (dostupni polasci 25.02, 27.02, 04.03, 06.03, 11.03, 13.03, 18.03). Cene paketa ne uključuju avio karte u iznosu od 770 EUR po osobi (cena zavisi od termina putovanja i raspoloživosti na letovima). Za putovanje je potrebno posedovanje američke vize. 

;

 

362 staze + 41 lift + 2 fantastična grada = bezbrojne mogućnosti

Za sve strastvene skijaše ili bordere koji su u potrazi za novim izazovima, pripremili smo paket ponude jedinstvene ne domaćem tržištu. Ova prestižna zimska destinacija pružiće vam priliku da uživate u impozantnom masivu (sastavljenom od čak 4 planine!) i najmodernijim skijalištima. Ali to nije sve: ovo putovanje vodi vas na još jednu obožavanu destinaciju - pravo u epicentar sveta, direktno na Menhetn!

 

Odabirom jedne od ovih paket ponuda nećete morati da brinete o ski pass-u, iznajmljivaju opreme ili transferima na desinaciji! Takođe, podsećamo vas da za putovanje u Ameriku po trenutnim odredbama nije potrebno PCR testiranje.

 

Svaki paket za vas kombinujemo sa najboljim opcijama avio prevoza (cena avio karata će biti navedene zasebno). Celokupnu organizaciju možete da prepustite nama, a za detaljan program putovanja istražite ponude u nastavku: 

 

PAKET SNOWMASS        PAKET ASPEN      

 

 

----------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------

 

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije i kompletnu organizaciju vašeg zimskog odmora na veličanstvenim planinama Aspen Snowmass! Ekspertiza duga 22 godine čini nas pouzdanim partnerom u svim situacijama, i omogućava nam da za vaš željeni tip odmora uvek pronađemo najbolje rešenje:

 

POŠALJITE UPIT

 

----------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...