SPECIJALNA PONUDA: REGENT PORTO MONTENEGRO 5*

TOP UŠTEDA uz čak 40% popusta


Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da po sniženim cenama uživate u jednom od najboljih hotela na Jadranu! Ova prestižna adresa crnogorskog primorja nudi vrhunsku eleganciju, mirno okruženje sa privatnom atmosferom, pogled na marinu, spoj mora i planina, opuštajući povetarac - sve je spremno za vaš savršen odmor... Prepustite se svim čarima mondenskog života na lokaciji koju često posećuju svetske VIP ličnosti. Lociran u kompleksu Porto Montenegro Village, ovaj luksuzni hotel je odlična polazišna tačka za uživanje u brojim sadržajima, poput najboljih restorana u marini ili high-end butika. A ako samo želite dobar spa odmor, definitivno ste na pravom mestu!

 

Napomena: ulazak u Crnu Goru je moguć uz negativan PCR test ne stariji od 72h. 

;

Regent Porto Montenegro 5*, Tivat

Opis: Luksuzan hotel izgrađen u renesansnom venecijanskom stilu, inspirisan ljubavlju prema moru i plovidbi. Njegove mekane i elegantne linije stvaraju prijatan ambijent, u kom se gost oseća kao na nekom njemu dragom i dobro poznatom mestu. U spa centru "Regent SPA" dostupni su raznovrsni tretmani, kao što su sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo i teretana. Na raspolaganju su bazen u zatvorenom sa hidromasažnom kadom, bazen na otvorenom, klub Pool sa 2 prelivna bazena i 2 bazena sa decu. U blizini hotela pronaći ćete terene za tenis i skvoš, kao i kuglanu. 

 

7 noćenja sa doručkom po osobi već od 730 EUR

ISKOMBINUJTE SA: Avio karta po osobi od 124 EUR

 

-Ponuda se odnosi na tip sobe: superior king aqua 

-Primer cene za period boravka: 07.09.-14.09.2020.

-Popust od čak 40% je uključen u cenu.

 

 

 

SPECIJALNI BENEFITI ZA LETO 2020: 

 

-Mogućnost otkazivanja do 24h pre dolaska

-Besplatan Wi-Fi u svim sobama 

-Besplatan parking

-Besplatna upotreba Regent Spa (soba za opuštanje, sauna, parna soba, tursko kupatilo, svlačionice, fitnes soba, zatvoreni i otvoreni bazen)

-24 sata dostupna opcija serviranja obroka u sobi

 

 

Dobro je znati:

Hotel veliku pažnju posvećuje bezbednosti svojih gostiju i primenjuje posebne sanitarne mere protiv infekcije Covid 19, što vam pruža priliku da odmarate potpuno bezbrižno dok vrhunski profesionalci vode brigu o vama. 

 

Zašto nam se dopada?

Šetamo kroz marinu svetske klase sa 450 vezova, koja nudi vrhunski jahting klub i kompletne sadržaje za jedrenje. Na raspolaganju su brojni kafei, restorani kraj mora i ekskluzivne prodavnice u kojima se prodaju proizvodi domaćih i internacionalnih brendova, od izvrsnih vina do luksuznih modnih artikala.

 

Insajderski savet: 

Travel House savetnici će učiniti da vaš odmor bude maksimalno autentičnan! Zaplovite preko voda Bokokotorskog zaliva i pristanite na obližnjoj plaži Dobrec, intimnom skrovištu koje je dostupno samo brodom. Vaš savršen dan u potpunoj privatnosti čeka na vas, a mi vodimo računa da sve bude besprekorno organizovano...

 

----------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------

 

Želite da rezervišete ovu ponudu ili je dodatne prilagodite svojim potrebama? Zbog ograničenih kapaciteta budite brzi i već danas putem svog Travel House savetnika BRZO i LAKO proverite raspoloživost za željene datume boravka, ili postavite bilo koja dodatna pitanja. Stojimo vam na raspolaganju za organizaciju apsolutno svih detalja vašeg putovanja za LETO 2020:

 

POŠALJITE UPIT

 

------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...