TH preporuka: Palazzo Versace Dubai 5*

VRHUNSKI STIL SA POTPISOM


Izgrađen u stilu italijanske palate iz 16. veka, Palazzo Versace Dubai 5* je neoklasicističko remek-delo sa suptilnim tragovima arapske arhitekture. Sa upečatljivim ulazom, visokim plafonima, uređenim vrtovima i vrhunskim komadima italijanskog nameštaja, hotel je pravi simbol Versace životnog stila. Smešten je u Jaddaf Waterfront-u, na svega 8 minuta od Burj Khalife i centra grada Dubaija, direktno na obali istorijskog Dubai Creeka.

 

Mirno utočište koje u svakom svom detalju evocira jedinstveni i uvek aktuelni stil velikog Versaćea! Elegantan, ekskluzivan, porodičan, luksuzan, velelepno uređen - stil ovog hotela je dostojan i kraljeva!

 

Napomena: za ulazak u UAE neophodno je imati negativan PCR test (ne stariji od 96h u odnosu na vreme sletanja), kao i međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje pokriva boravak u UAE. Za više informacija kontaktirajte vašeg Travel House savetnika.;

Hotel: Palazzo Versace Dubai 5*

7 noćenja na bazi polupansiona i sa uključenim avio pevozom, po osobi već od 1.622 EUR

-Tip sobe: deluxe

-Primer cene za period boravka: 22-29.10.2020.

 

FLYDUBAI POKLANJA: BESPLATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE NA COVID-19

Naš preferirani partner, avio kompanija flydubai poklanja besplatno COVID-19 zdravstveno osiguranje za putnike čiji test prilikom dolaska u Dubai bude pozitivan. Ovo važi za sva nova putovanja do 30. novembra 2020. a pokriva sve troškove lečenja i karantina. Kupovinom flydubai avio karte u Travel House poslovnicama besplatno osiguranje biće automatski aktivirano.

 

 

DOBRO JE ZNATI: Svaki komad nameštaja i tkanine koji krasi hotelske sobe, apartmane i rezidencije, ekskluzivno je dizajnirao i prilagodio brend "Versace" za potrebe ovog hotela. Tri spoljna bazena ukrašena su mozaičnim pločicama i okružena palmama i cvećem. Prelepo uređene bašte i neometan pogled na Dubai Creek čine ovaj luksuzni hotel idealnim mestom za miran, romantičan i sadržajan odmor u Dubaiju.

 

 

VIŠE O DESTINACIJI: 

Dubai - grad koji je poznat po raznim superlativima poput najviše zgrade na svetu - Burj Khalife, uvek nudi brojne sadržaje koji će na savršen način upotpuniti svaki tip odmora. Najstariji okrug Deira na istočnoj obali Dubai Creeka privlači svojom raskošnom ponudom zlata i začina. Šetnja raznim tržnim centrima ili marinom su uvek odlična ideja, kao i uživanje u spektakularnim gradskim "roof-top" barovima.

 

--------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------

 

Želite da odmarate u zaista jedinstvenom i neponovljivom ambijentu? Onda je lukuzni Palazzo Versace Dubai 5* pravi izbor za vas! Iskoristite i trenutno važeću akciju po kojoj kada platite uslugu noćenje sa doručkom automatski dobijate upgrade za uslugu polupansion. Konsultujte se sa ličnim Travel House savetnikom za putovanja u vezi sa svim detaljima i mogućnostima: 

 

POŠALJITE UPIT

 

--------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...