TH SELEKCIJA: Myconian Collection

Personalizovana usluga bez konkurencije


 

Predstavljamo 4 vrhunska hotela na Mikonosu!

U gradu ili na plaži - birajte stil koji najviše odgovara vašem karakteru. 

 

Gosti sa najvišim očekivanjima ovde dobijaju sve o čemu maštaju! Svaki od 10 hotela iz porodično vođene grupacije Myconian Collection gostima prenosi suštinu neuporedivog šarma Mikonosa, pozdravljajući ih uvek toplim i vrhunskim gostoprimstvom koje dolazi direktno iz srca. 

;

 

 

 

Royal Myconian Resort 5*

Lokacija: Elia Beach

 

KRALJEVSKI TRETMAN ZA SVA ČULA 

 

U ovom istaknutom članu Leading Hotels of the World kraljevska usluga dolazi do izražaja kroz ličan odnos prema svakom pojedinačnom gostu. Izuzetne pogodnosti uključuju panoramsku platformu sa bazenom, vrhunski spa centar, i naravno gurmansko iskustvo sa kojim se ovaj hotel posebno ponosi.

 

 

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

 

Myconian Kima 5*

Lokacija: Grad Mikonos

 

DESIGN HOTEL SA POGLEDOM OD 360 STEPENI

 

Ovaj zapanjujuće lep i intiman «design» hotel ostao je veran svojoj jet-set klijenteli koju nagrađuje ne samo privilegovanim pogledom na ostrvo, već i toplinom svoje usluge. Ni previše „trendy“ ni previše tradicionalna, Kyma je mesto za sve one koji neguju svoju originalnost.

 

 

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

Myconian Korali Relais et Chateaux 5*

Lokacija: Grad Mikonos

 

SJAJNA NOVA ZVEZDA U SAZVEŽĐU LUKSUZNIH HOTELA

 

Smešten na brdima iznad luke, predstavlja privilegovano utočište na nekoliko minuta od epicentra zbivanja. Elegancija jednostavnih linija, prisutna i u arhitektonskoj strukturi i u detaljima, upotpunjena je vibrantnim uticajem kroz naglašenu žutu, crvenu i narandžastu boju koje će stimulisati vaše čakre...

 

 

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

Myconian Utopia 5*

Loakcija: Elia Beach 

 

LUKSUZNI DODIR SA PRIRODOM

 

Stvoren za istinske ljubitelje Mikonosa! U njegovoj suštini nalazi se sofisticirano gostoprimstvo i slavljenje lepote prirode. Pored zavođenja najvišim standardima luksuza i izvrsnosti usluge, kombinuje prirodnu lepotu lokacije na kojoj se nalazi i modernu raskoš.

 

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

 

 

 

 

 

Neka leto 2021. godine bude zaista za pamćenje! Naša ekspertiza u oblasti luksuznih putovanja i kreiranja jedinstvenih iskustva je u službi vašeg besprekornog odmora na bilo kojoj destinaciji koju zamislite... Da li će Mikonos biti vaš izbor ove godine? Radujemo se da čujemo sve vaše želje:

 

POPUNITE UPIT FORMU 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...