Turkish Airlines promocija za Maldive

Egzotičan odmor tokom novembra


Naš preferirani partner za destinaciju Maldivi, kompanija Turkish Airlines, objavila je promotivnu cenu avio karte za putovanja do 31. marta 2021. godine koju već sada možete rezervisati! Osim pouzdanosti i brige o putnicima na najvišem nivou, naša preporuka za odabir ove avio kompanije su i odlične satnice letenja, odnosno najkraće moguće zadržavanje prilikom konekcije na aerodromu u Istanbulu u odlasku i povratku (po pravcu 2h i 15min).

 

Dobor je znati: za putovanje na Maldive je po trenutnim odredbama potreban je negativan PCR test. Vaš Travel House agent za Vas zakazuje testiranje u Zavodu za biocide vodeći računa da se testiranje obavi u optimalnom trenutku kako bi rezultat stigao na vreme i bio validan pri dolaska na destinaciju. 

;

 

AVIO KARTA ZA MALDIVE

PO OSOBI VEĆ OD 639 EUR

-Primer cene za period: 10-17.11.2020. 

-Akcijsku cenu avio karte moguće je rezervisati do 16. novembra 2020. godine, odnosno do popunjavanja raspoloživih kapaciteta na letovima. 

 

ISKOMBINUJTE SA:

U našoj bogatoj ponudi smeštaja na Maldivima očekuje vas preko 60 vrhunskih rizortova sa 5*, i više od 15 ultra luksuznih hotela koji imaju oznaku 6*. Cene hotela prikazane u rezultatima pretrage su sa uključenim transferom na destinaciji, koji se najčešće obavlja hidroavionom ili brzim gliserom.

 

PRETRAGA HOTELA SA 5*    PRETRAGA HOTELA SA 6*

 

MAKSIMALNA SIGURNOST ZA TRAVEL HOUSE KLIJENTE

Travel House klijenti su osigurani kod renomiranih evropskih osiguravajućih društava

Sa rezervacijama izvršenim preko Travel House agencije kod najvećih nemačkih turoperatora (Dertour, Meiers Weltreisen, TUI, Airtours, FTI Touristik) automatski ste osigurani kod renomiranih evropskih osiguravajućih društava (R+V Allgemeine Versicherung AG i Swiss Re Internatinal SE) od insolventnosti turoperatora ili agencije. Na taj način Travel House obezbeđuje svojim klijentima iz Srbije mogućnost da ostvare isti stepen sigurnosti kakav imaju i svi putnici iz drugih evropskih zemalja, i budu kompletno pokriveni insolventnim osiguranjem nemačkih turoperatora. 

 

I u izazovnim vremenima, mi nastavljamo da pružamo sigurnost i kvalitet.

 

Više detalja pronađite na linku

 

 

 

---------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------

 

Zadovoljstvo nam je da u svakom trenutku možemo da budemo vaš pouzdan partner, i pružimo vam mogućnost da bez ikakvih briga isplanirati svoje željeno putovanje! Sada je više nego ikada pre bitno da možete da računate na 24/7 podršku vašeg agenta... Ukolko ste se uželeli dalekih destinacija i potreban vam je pravi odmor, Maldivi su definitivno odličan izbor! Pošaljite nam sve vaše želje i očekivanja, a mi ćemo kreirati personalizovanu ponudu za vaše 100% individualno putovanje: 

 

POŠALJITE UPIT

 

---------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...