Vaučeri i pokloni.

Vaučer za vernost

Trudimo se da Vas inpirišemo i da zajednički kreiramo putovanja za Vašu kolekciju srećnih momenata širom sveta. Rezervacijom prve usluge u Travel House-u evidentiramo Vas u bazu klijenata gde se tokom kalendarske godine pažljivo beleži svako Vaše putovanje. Na kraju godine kao naš klijent dobijate, u zavisnosti od iznosa u kom su ostvarena putovanja, bonus u vidu poklon vaučera koji možete iskoristiti prilikom Vašeg narednog putovanja. Za više informacija nazovite svog ličnog savetnika za putovanja iz neke od Travel House poslovnica ili naš Call centar.

 

 

 

Vaučer za preporuku

Preporučite nas svojim prijateljima i osvojite bonus za Vaše sledeće putovanje.  

 

Pravila:

  • Bonus dobijate za rezervaciju putovanja Vaših prijatelja, a po Vašoj preporuci, izvršenoj u toku tekuće godine.
  • Svaki bonus je vredan 50 EUR, a broj bonusa koji Vi možete da sakupite je neograničen.
  • Ako osvojite više bonusa, tj. više medjusobno nezavisnih rezervacija i putovanja po Vašoj preporuci, možete sabirati bonuse i iskoristiti ih pri rezervaciji Vašeg sledećeg odmora.
  • Bonus se ne može dobiti za preporuku prijateljima koji putuju sa Vama u istom terminu, na istu destinaciju, u isti hotel kao i Vi.
  • Bonus dobijate samo ukoliko Vaš prijatelj rezerviše putovanje preko inostranih organizatora putovanja i možete ga iskoristiti samo za Vašu rezervaciju putovanja sa inostranim turoperatorima.
  • Svaki Vaš prijatelj koji je postao klijent agencije Travel House, ostvaruje pravo učešća u ovoj igri pod istim uslovima. Vi tada gubite pravo bonusa za njegova buduća putovanja.

 

Ostale napomene:

  • Napomenite Vašim prijateljima da prilikom rezervacije napomenu da ste ih Vi uputili
  • Mi Vas zatim automatski pronalazimo u našoj bazi klijenata i beležimo bonus - poklon vaučer u vrednosti od 50EUR na Vaše ime.
  • Poklon vaučer Vam stiže poštom na kućnu adresu i možete ga iskoristiti prilikom Vašeg sledećeg putovanja.

 

 

 

Vaučeri koje možete pokloniti trećim osobama

Ukoliko želite Vi da nagradite svoje saradnike, poslovne partnere ili drage i bliske osobe, možete odabrati vaučer shodno nameni i uplatiti odredjeni iznos za svaku osobu. Vaučer se namenski radi prema Vašim željama, u dogovoru oko svakog detalja koji želite da se nadje na vaučeru, čija štampa se nakon Vašeg odobrenja rešenja, završava u roku od 2 dana.

 

Do sada smo pravili vaučere sa najrazličitijim namenama i povodima. Ukoliko imate sasvim novu ideju za poklon vaučer, naš tim će Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

 

 

 

Vaučeri koji se najčešće poklanjaju

Poklon vaučeri za veridbe ili svadbeno putovanje
Poklon vaučeri za rodjendane
Poklon vaučeri za godišnjice braka
Poklon vaučer za najboljeg saradnika ili poslovnog partnera
Poklon vaučeri za nagradne igre koje se organizuju u okviru firme

 

Namenu i vrednost svakog pojedinačnog vaučera odredjujete Vi. Vaučer može da glasi samo na ime osobe kojoj se poklanja, može biti naznačen iznos ili konkretno uplaćena usluga u tačnom definisanom vremenu. Poklon vaučer se ne može unovčiti, a uz saglasnost uplatioca se može preneti na drugo lice.

 

Budite drugačiji, poklonite putovanje! Svi elementi personalizovanog poklon vaučere biće izrađeni u skladu sa vašim željama. Nakon slanja upita Travel House agent će vas u najkraćem mogućem roku kontaktirati sa detaljnijim informacijama. 

 

PORUČITE VAUČER

 

 

Molimo vas za dodatne informacije kako bi smo vas kontaktirali:

Nakon slanja upita, naš savetnik za putovanja će vas kontaktirati putem email-a i najkraćem mogućem roku sa detaljnim informacijama

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...