Eksperti za putovanja

Izaberite Ličnog savetnika za putovanja

Travel House eksperti Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju, sa željom da svoje iskustvo i neprocenjivo znanje stave u službu kreiranja Vašeg putovanja. Uz naše savete i personalizovano planiranje, uživaćete u svakom trenutku nezaboravnog odmora!

Izaberite poslovnicu:

Novi Beograd

YUBC Novi Beograd, Bul. Mihaila Pupina 10 V/lok.1, 11070 Novi Beograd • 011 311 9078 • 311 7815

Ana Raduljica

Godine iskustva: 12

 

Tokom svog iskustva uspela sam da pomognem drugim ljudima da osete magiju koju putovanja stvaraju. Moj najveći uspeh su zadovoljni klijenti koji se vraćaju puni utisaka i sa novim idejama o stvaranju novih nezaboravnih trenutaka. Moj najveći adut je to što klijenti prepoznaju moju posvećenost u dizajniranju njihovih putovanja. Sva njihova putovanja su ujedno i moja jer zajedno sa klijentima doživljavam taj misteriozni, veličanstveni svet.

Kontakt

Andrijana Milenović

Godine iskustva: 1.5

 

Postoji jedna stvar koju Vam mogu reći o sebi: putovanja su moja strast, stil života koji predstavlja i deo mog znanja. Putovanjima sam fascinirana otkako znam za sebe, još kao devojčica sam maštala da postanem agent i svoja iskustva prenosim ljudima kojima su putovanja sastavni deo života. Moj cilj je da premašim Vaša očekivanja, a moj najveći uspeh su zadovoljni klijenti. Radujem se saradnji sa Vama!

Kontakt

Zora Antunović

Godine iskustva: 3

 

Tokom rada u turizmu shvatila sam da je najbolji osećaj videti osmeh na licu zadovoljnog putnika. Zato kao prodavac, zelim maksimalno da izađem u susret svim starim i novim putnicima, i da na svaki način njihovo putovanje učinim najlepšim mogućim. Ovaj posao volim da zovem prodajom snova, jer putovanja su način na koji bežimo iz svakodnevice u nešto jedinstveno i novo. Putovanja se vezuju za osećaj lepog, a nema lepšeg osećaja nego otići na mesta o kojima sanjamo.

Kontakt

Delta City

Jurija Gagarina 16, Lokal 122, 11070 Novi Beograd • 011 655 8200

Jasna Kostić

Godine iskustva: 1

 

U svetu preopterećenosti materijalnim ali i prolaznim stvarima, turizam se pokazao kao jedan od najboljih načina očuvanja ali i razvijanja onog mnogo važnijeg i daleko vrednijeg - duhovnog aspekta čoveka. Srećna sam što sam se pronašla baš u ovoj profesiji, gde nemoguće može postati moguće, mesto gde je tanka linija između jave i sna. Često se ljubav poistovećuje sa putovanjem, jer smo u oba slučaja otvoreni, konkretni i spremni da se menjamo. Zato se prava putovanja kao i prave ljubavi nikada ne završavaju. Dozvolite da svojom kreativnošću i znanjem ulepšam i pretvorim vaše snove u stvarnost, a prava putovanja u nezaboravne momente vašeg života.

Kontakt

Jovana Radojičić

Godine iskustva: 16

 

Neke stvari u životu ne možemo da promenimo, zato menjajmo ono što možemo. Mi u turizmu menjamo destinacije. Kada se bavim ponudom za klijenta najbitnije mi je da prepoznam tačno šta klijent očekuje od putovanja i da to ispunjenje omogućim. Najveći osećaj zadovoljstva u ovom poslu je da se klijent oseća trajno bogatije kada se vrati sa puta, onda je promena zaista uspela i to ona najvažnija, unutrašnja. Promena je jedina konstanta. Onaj ko ovu maksimu uspe da prihvati i primeni, u istinu može biti ispunjena, srećna i zadovoljna osoba.

 

Kontakt

Biljana Tešić

Godine iskustva: 3

 

Putovanje od hiljadu milja započinje jednim jedinim korakom, zato nemojte koračati utabanim stazama, otkrijte svoj put, otisnite se van granica. Neka vaš prvi korak ostavi jedinstven trag. Dozvolite mi da budem vaš lični savetnik za putovanja, da vaše ideje realizujemo kroz kreativna putovanja sa nezaboravnim trenucima. Dok prelistavamo fotografije koje su ovekovečile predivne pejzaže dalekih destinacija, u našoj kući putovanja znamo da smo stekli još jednog dragog prijatelja. Istražujte, sanjajte, otkrivajte…neka avantura počne!

Kontakt

Ušće

Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd • 011 285 4420 • 285 4421

Katarina Jovanović

Godine iskustva: 3
 
Pored znanja u sferi turizma, svojom energijom i strasti ka putovanjima, nastojim da klijentima pomognem u odabiru i realizaciji njihovog savršenog putovanja. Putovanja koja će prvo svakoga ostaviti bez reči, a onda načiniti pripovedačem istih, koji će se ponovo vraćati sa novim idejama ka budućim planovima za odmor iz snova.

 

Kontakt

Boban Rajčić

Godine iskustva: 7

 

Ljubav prema putovanju me je usmerila i pomogla da rano otkrijem profesionalni put. Na fakultetu sam stekao potrebno teorijsko znanje, koje je uvek dobar osnov za pravi početak i dobio zvanje Diplomiranog menadžera u turizmu. Kasnije, licenca turističkog vodiča i brojna putovanja, rad u inostranstvu, omogućili su mi da steknem i praktično znanje, koje mi pomaže sada, da usmerim klijente i da im pomognem da otklone određene dileme, prilikom odabira svog putovanja. Zemaljska kugla ima ogroman turistički potencijal, zato Vam stojim na raspolaganju u otkrivanju najspektakularnijih delova sveta.

Kontakt

Sanja Jevdjić

Godine iskustva: 1

 

Pri prvim susretima sa neobičnim pejzažima i zanimljivim pričama o raznim destinacijama znala sam da će putovanja biti cilj kome ću se posvetiti. Školovanje u sferi turizma i rad sa ekspertima uticala su na moje sticanje sve većeg znanja u ovom poslu. Prezentacije raznih agencija i avio kompanija omogućili su mi da proširim svoje vidike i da sa novim idejama pristupam radu. Ovakav pristup omogućava mi da klijentima pružam nove ideje, kreiram kvalitetna putovanja i pomognem im u stvaranju novih uspomena.

 

Kontakt

Borjana Marić

Godine iskustva: 7

 

Moja najveća satisfakcija je upoznavanje novih ljudi, kultura i okruženja. Verujem da je ovo neprocenjivo bogatstvo koje opstaje zauvek i koje obogaćuje ljudima život. Za mene, ne postoji ništa bolje od dobro isplaniranog puta. Smatram da sam veoma srećna osoba, želim da prenesem svoju pozitivnu energiju na moje okruženje. Na osnovu  dugogodišnjeg iskustva i stečenog znanja u turizmu, nastojaću da pomognem klijentima da naprave savršen izbori i ostvare svoje snove.

Kontakt

Novi Sad

Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad • 021 426 882

Marina Stojković

Godine iskustva: 11

 

Često volim da citiram izreku "Putovanje je jedina stvar koju kada kupiš te čini bogatijim". I ova rečenica treba svima nama da bude na umu. Moj rad i veliko iskustvo u turizmu počelo je u srednjoj školi, nakon čega sam završila Turizam i hotelijerstvo. Volim ljude i trudim se da sa klijentima zasnujem odnos pun poverenja.  Moja najveća nagrada za sav trud su zadovoljni klijenti.

Kontakt

Dušica Piljić

Godine iskustva: 11

 

Za mene je izazov otkriti neistraženu destinaciju u koju će se klijent zaljubiti, odgovoriti na želje klijenta koje nije ni izrekao, pružiti mali detalj usluge koji je neočekivan. U svom poslu srećem se sa različitim prolfilima ljudi i trudim se da kroz neposredan razgovor prepoznam stil putovanja koji im je odgovarajući. Saznajući njihove želje i očekivanja, kreiram za njih putovanja za koja se nadam da će postati neprocenjive uspomene. Kada mi jave da sam u tome uspela, nema većeg zadovoljstva.

Kontakt

Dragana Krstić

Godine iskustva:  9

 

Putovanja su oduvek bila moja strast i već duži niz godina tu strast delim sa svojim klijentima. Saradnja sa velikim avio kompanijama i evropskim touroperatorima naučila me je da prepoznam kvalitet  a iskustvo, da uočim potrebe ali i skrivene želje putnika željnih novih avantura i da svakom pomognem da kreira svoj zamišljeni odmor. Najveći uspeh je neprocenjivo, svako novo “Hvala za nezaboravno putovanje”

Kontakt

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...