fbpx
Pošaljite upit
Galina N Jbh3bgp Gja Unsplash

Medeni mesec

Bilo da je to medeni mesec, rođendan, godišnjica, matura, odlazak u penziju ili bilo koja druga jedinstvena prilika koja zahteva proslavu života! Od intimnih okupljanja koja proslavljaju vašu zajednicu do raskošnih događaja sa porodicom i prijateljima, pretvaranje vaše ideje o savršenom venčanju ili drugoj proslavi u stvarnost je jednostavno pitanje odabira savršene lokacije i izbora usluga.

Istraži
Depositphotos 75034291 L

KRSTARENJA

Poverite nam svoje snove i dozvolite da ih pretvorimo u stvarnost. Naša kolekcija krstarenja je pažljivo odabrana kako bi ispunila sve zahteve putnika. Bilo da je vaša želja da istražite tropska ostrva, divlje predele ili čarobne evropske obale, naša krstarenja nude nezaboravna iskustva.

Istraži
Https Www.lifeofpix.com Wp Content Uploads 2022 04 In The Steps

PRIVATNE VILE

Univerzum izuzetne i beskonačne prefinjenosti vas čeka. Izaberite jedno od idiličnih okruženja za vaš odmor: od posebno dizajniranih imanja na planinskim vrhovima, do privatnih rezidencija na okeanu i još mnogo toga. Neka ovi dragoceni trenuci budu uneseni u vaš život, uz obećanje da ćete se osećati prijatno u najudaljenijim krajevima sveta kao i u svom domu. Vile iz naše ekskluzivne kolekcije su tu da ispune vaše visoke standarde i zahteve.

Istraži

SPA

Revitalizujte svoj um, telo i duh na najboljim svetskim utočištima zdravlja i mira, gde su vam obezbeđeni luksuzni tretmani i nega u okruženju čiste estetike i elegancije. Zamislite luksuzni tretman koji sprovodi tim od četiri terapeuta, uključujući duboku masažu egzotičnim uljima i biljem, i postavljanje toplog vulkanskog kamenja na čakre za potpunu relaksaciju i umirujući antistresni efekat. Sve ovo i još mnogo toga u vrhunskim svetskim luksuznim hotelima i resortima. Jednostavno izaberite destinaciju i uživajte…

Istraži
Shutterstock 528630082
126_collectionchallets_orig-3.jpg

SKI CHALETS

Istražite našu kolekciju izvanrednih planinskih kuća. U privilegovanom okruženju, moći ćete da u potpunosti uživate u vašem domu u planinama. Izaberite jedno od ovih idiličnih okruženja za vaše uživanje u praznicima, usluzi skrojenoj po vašoj meri i prestižu i doživite nezaboravno iskustvo.

Istraži
Sutirta Budiman Pdioj8kry28 Unsplash

SAFARI LODGES

Približite se, skrenite sa glavnog puta i upoznajte se sa veličanstvenim oblastima divljine. Sa besprekornim kampovima koji su odabrani zbog svoje lokacije, udobnosti i ekskluzivne upotrebe - uskoro ćete otkriti da „van utabanih staza“ sigurno ne znači da ste uvek daleko od luksuza.

Istraži
Dogs 2921382 1920 (1)

EKSTREMNE AVANTURE

Iskusite avanturu i testirajte svoje granice. Za one koji žele da unaprede sva svoja čula i iskuse najbolje, postoji čitav svet avantura kao što su planinarenje, pešačenje, rafting, istraživanje, safari... Možete imati svu lepotu i avanturu uz maksimalni luksuz, uključujući vodiče svetske klase i smeštaj.

Istraži

GASTRONOMSKA ISKUSTVA

Doživite vrhunsko iskustvo svetske gastronomije i istražite svet izuzetnih ukusa i beskrajnog užitka. Zamislite sebe za najboljim stolom - u najboljem restoranu - u srcu destinacije čija se kultura i tradicija egzotično razlikuje od one u kojoj živite. Popijte piće, izaberite obrok, sedite, opustite se i očekujte izuzetan niz boja, tekstura, aroma i ukusa.

Istraži
Shutterstock 206316670 (2)
Bawah Reserve Ppyd6u9zgai Unsplash

PRIVATNA OSTRVA

Usporite. Opustite se i uživajte u mirnoj lepoti privatnog ostrva, bujnog tropskog lišća, okruženog belim peščanim plažama. Rezervisano isključivo za vas i vaše goste. Bilo da uživate u omiljenom piću uz opuštajući zvuk talasa u pozadini, ili da istražujete avanturistički podmorski svet, pamtićete iskustvo na privatnom ostrvu za ceo život.

Istraži
Golf Balls Golf Clubs As Well As Equipment Used Play Golf Green Grass

GOLF

Golf je nekima hobi; drugima strast. Ali za poznavaoce ove sjajne igre to je više, mnogo više. Neverovatna iskustva sa golf turneje omogućavaju vam da igrate na najtraženijim golf terenima, boravite u legendarnim luksuznim hotelima, večerate u najboljim restoranima i dobijete neuporediv nivo usluge na terenu i van njega. Vrhunska usluga za golfere širom sveta, bilo da su entuzijasti ili profesionalci koji traže vrhunski odmor i uzbuđenje na golf terenu.

Istraži
011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika