Galina N Jbh3bgp Gja Unsplash

Medeni mesec

Bilo da je to medeni mesec, rođendan, godišnjica, matura, odlazak u penziju ili bilo koja druga jedinstvena prilika koja zahteva proslavu života! Od intimnih okupljanja koja proslavljaju vašu zajednicu do raskošnih događaja sa porodicom i prijateljima, pretvaranje vaše ideje o savršenom venčanju ili drugoj proslavi u stvarnost je jednostavno pitanje odabira savršene lokacije i izbora usluga.

Istraži
Camille Brodard Avi4lkhl5l4 Unsplash
Shutterstock 528630082

SPA

Revitalizujte svoj um, telo i duh na najboljim svetskim utočištima zdravlja i mira, gde su vam obezbeđeni luksuzni tretmani i nega u okruženju čiste estetike i elegancije. Zamislite luksuzni tretman koji sprovodi tim od četiri terapeuta, uključujući duboku masažu egzotičnim uljima i biljem, i postavljanje toplog vulkanskog kamenja na čakre za potpunu relaksaciju i umirujući antistresni efekat. Sve ovo i još mnogo toga u vrhunskim svetskim luksuznim hotelima i resortima. Jednostavno izaberite destinaciju i uživajte…

Istraži
Https Www.lifeofpix.com Wp Content Uploads 2022 04 In The Steps

PRIVATNE VILE

Univerzum izuzetne i beskonačne prefinjenosti vas čeka. Izaberite jedno od idiličnih okruženja za vaš odmor: od posebno dizajniranih imanja na planinskim vrhovima, do privatnih rezidencija na okeanu i još mnogo toga. Neka ovi dragoceni trenuci budu uneseni u vaš život, uz obećanje da ćete se osećati prijatno u najudaljenijim krajevima sveta kao i u svom domu. Vile iz naše ekskluzivne kolekcije su tu da ispune vaše visoke standarde i zahteve.

Istraži

SKI CHALETS

Istražite našu kolekciju izvanrednih planinskih kuća. U privilegovanom okruženju, moći ćete da u potpunosti uživate u vašem domu u planinama. Izaberite jedno od ovih idiličnih okruženja za vaše uživanje u praznicima, usluzi skrojenoj po vašoj meri i prestižu i doživite nezaboravno iskustvo.

Istraži
126_collectionchallets_orig-3.jpg
Sutirta Budiman Pdioj8kry28 Unsplash

SAFARI LODGES

Vidite više, približite se, skrenite sa glavnog puta i upoznajte se sa veličanstvenošću i najplodnijim oblastima divljine. Sa kampovima koji su besprekorno odabrani zbog njihove lokacije, luksuza, a ponekad čak i zbog njihove ekskluzivne upotrebe - uskoro ćete otkriti da „van utabanih staza“ sigurno ne znači da ste uvek daleko od luksuza.

Istraži
Shutterstock 206316670 (2)

GASTRONOMSKA ISKUSTVA

Doživite vrhunsko iskustvo svetske gastronomije i istražite svet izuzetnih ukusa i beskrajnog užitka. Zamislite sebe za najboljim stolom - u najboljem restoranu - u srcu destinacije čija se kultura i tradicija egzotično razlikuje od one u kojoj živite. Popijte piće, izaberite obrok, sedite, opustite se i očekujte izuzetan niz boja, tekstura, aroma i ukusa.

Istraži
Dogs 2921382 1920 (1)

EKSTREMNE AVANTURE

Iskusite avanturu i testirajte svoje granice. Za one koji žele da unaprede sva svoja čula i iskuse najbolje, postoji čitav svet avantura kao što su planinarenje, pešačenje, rafting, istraživanje, safari... Možete imati svu lepotu i avanturu uz maksimalni luksuz, uključujući vodiče svetske klase i smeštaj.

Istraži

GOLF

Golf je nekima hobi; drugima strast. Ali za poznavaoce ove sjajne igre to je više, mnogo više. Neverovatna iskustva sa golf turneje omogućavaju vam da igrate na najtraženijim golf terenima, boravite u legendarnim luksuznim hotelima, večerate u najboljim restoranima i dobijete neuporediv nivo usluge na terenu i van njega. Vrhunska usluga za golfere širom sveta, bilo da su entuzijasti ili profesionalci koji traže vrhunski odmor i uzbuđenje na golf terenu.

Istraži
Golf Balls Golf Clubs As Well As Equipment Used Play Golf Green Grass
Bawah Reserve Ppyd6u9zgai Unsplash

PRIVATNA OSTRVA

Usporite. Opustite se i uživajte u mirnoj lepoti privatnog ostrva, bujnog tropskog lišća, okruženog belim peščanim plažama. Rezervisano isključivo za vas i vaše goste. Bilo da uživate u omiljenom piću uz opuštajući zvuk talasa u pozadini, ili da istražujete avanturistički podmorski svet, pamtićete iskustvo na privatnom ostrvu za ceo život.

Istraži
011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika