fbpx

Politika privatnosti

Travel House je posvećen zaštiti vaše privatnosti. Politika privatnosti daje detaljnija objašnjenja o načinu prikupljanja i korišćenja vaših ličnih podataka. Politika privatnosti može biti izmenjena u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja pa Vas molimo da pregledate ovaj dokument prilikom svake Vaše posete ili korišćenja bilo kojeg od naših servisa.

Travel House nikada neće objaviti vaše lične informacije trećoj strani osim u sledećim slučajevima koji su objašnjeni u nastavku:
Ako državni organ ili pravni zastupnik sudskim pozivom to zatraži, odnosno podnese formalni zahtev za otkrivanje informacija koje mogu biti u vezi sa počinjenim ili krivičnim delom u pripremi.
Informacije o Vašem korišćenju sajta se sakupljaju koristeći logove pristupa serveru i kolačiće za praćenje pristupa. Sakupljene informacije sadrže sledeće:

1. IP adresu sa koje pristupate vebsajtu
2. Vrstu browsera i operativnog sistema koji koristite za pristup
3. Datum i vreme pristupa
4. Stranice kojima ste pristupali
5. Adresu stranice preko koje ste došli na naš vebsajt

Ove informacije koristimo kako bi vebsajt učinili pristupačnijim krajnjim korisnicima i bolje razumeli kako se i kada koristi.
Korišćenjem ovog sajta, pristajete na navedeno prikupljanje informacija u okviru datih ograničenja.
U slučaju korišćenja usluga ili proizvoda Travel House, moguće je da će nam biti potrebne dodatne informacije sa vaše strane osim gore navedenih.

Pravilnik i Akt o bezbednosti i privatnosti možete preuzeti ovde:

Akt-o-bezbednosti-i-privatnosti-podataka-na-web-travel-house

Pravilnik-o-zastiti-podataka-travel-house

 

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika