fbpx

Najnovije iz sveta putovanja

februar 25, 2024

Home

OTKRIJTE VILU MAYAVEE - EKSKLUZIVNO UTOČIŠTE MANDARIN ORIENTAL NA ZAPADNOJ OBALI PUKETA

Mandarin Oriental Exclusive Homes je proširio svoj slavni portfolio dodatkom vile Mayavee, smeštaj sa četiri spavaće sobe na zapadnoj obali Puketa. Kao prva nekretnina na Tajlandu koja se pridružila ovoj prestižnoj kolekciji, Villa Mayavee obećava luksuzno bekstvo za one koji traže moderan i nezaboravan boravak u jednoj od najatraktivnijih destinacija jugoistočne Azije. Smeštena na zapadnoj obali Puketa, na samo 45 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Puket, vila Mayavee je savremeno remek delo dizajnirano da pruži neverovatne poglede na Andamansko more. Vilu karakterišu prostrane terase dok prozori od poda do plafona neprimetno spaja enterijer sa eksterijerom pružajući gostima idilično tropsko skrovište.  Vila Mayavee poziva goste da se prepuste bezbrojnim lokalnim iskustvima, od vožnje na privatnoj jahti do joge uz izlazak sunca i prilagođenih spa tretmana u privatnosti vile.

februar 18, 2024

The Sunny 2

THE SUNNY - VRHUNSKI RIZORT NA PLAŽI OTVARA SVOJA VRATA KRAJEM 2024.

U srcu Sunny Isles Beach, na Floridi čeka vas transformativno putovanje jer će The Sunny, najnovije utočište na plaži u Majamiju, otvoriti svoja vrata krajem 2024. Ovaj spektakularni rizort, ranij poznat kao istorijski hotel Newport Beachside Hotel & Resort prolazi kroz izuzetni proces renoviranja vredan 42 miliona dolara. The Sunny je spreman da redefiniše iskustvo odmora na plaži, nudeći savršen spoj bogate istorije, promišljenog dizajna i neuporedivih pogodnosti. Smešten na samo nekoliko koraka od istorijskog ribarskog pristaništa u Majamiju, The Sunny odaje počast svojim korenima dok prihvata novu eru elegancije i sofisticiranosti. Bogata istorija ovog zdanja slavi se kroz promišljen dizajn koji vodi nagrađivana firma za arhitekturu i dizajn enterijera sa Floride, EoA Group. U rizortu The Sunny, moto je jasan: „Svi su dobrodošli pod suncem“, uz preporuku SPF-a, naravno. Bez obzira na vreme ili doba dana, The Sunny obezbeđuje niz aktivnosti i mogućnosti za zabavu. Od izuzetnih programa za decu preko avanture i zabave na otvorenom uz vodene sportove i igre na plaži, do svakodnevne muzike uživo i kreativnih koktela miksologa svetske klase, gostima su zagarantovane nezaboravne uspomene. Smešten na pola puta između Fort Loderdejla i Majami Biča, The Sunny je strateški lociran za one koji žele da istraže Južnu Floridu. Hotelski „Sunny Day Concierge“ je spreman da organizuje izlete van hotela, od poseta Nacionalnom parku Everglejds do avantura u vodenom parku i šoping ekskurzija.

februar 12, 2024

Building Exteriors 0262 Master Copy

One&Only One Za’abeel - PRVI VERTIKALNI RIZORT U DUBAIJU

Kerzner International je predstavio svoj prvI urbanI vertikalnI rizort, One&Only One Za'abeel, koji se nalazi u živahnom Dubaiju. Ovo vertikalno remek-delo nudi jedinstvenu mešavinu luksuznog smeštaja, izuzetne gastronomije i neuporedivih wellness iskustava u kosmopolitskom okruženju. Dizajniran od strane priznate arhitektonske kompanije Nikken Sekkei, One&Only One Za'abeel se može pohvaliti dvostrukim neboderima povezanim „Linkom“ – najdužom konzolom na svetu, koja lebdi 100 metara iznad ulice. Ovaj kultni dizajn odražava dualističku prirodu odmarališta, pružajući zadivljujuću pozadinu za luksuzna iskustva unutar rizorta. One&Only One Za'abeel postavlja novi standard za ekskluzivnost, nudeći prostrane sobe, apartmane i ekstravagantni penthaus Villa One. Rizort prevazilazi konvencionalno gostoprimstvo, nudeći jedinstvena iskustva koja obuhvataju dualnost i svojstveni glamur urbanog vertikalnog okruženja. Od majstorskih kurseva miksologije i joge do impresivnih umetničkih obilazaka i detaljnih regionalnih sesija otkrivanja vina, One&Only One Za'abeel je mesto koje će ispuniti sve želje gostiju.

februar 05, 2024

Ghd5eyll1ivr7zllhsux9abzm0c

SIX SENSES NAJAVLJUJE NOVO POGLAVLJE U AUSTRIJSKIM ALPIMA

Luksuzna skijališta u Austriji napreduju, a do 2026. novi dragulj će krasiti pejzaž: Six Senses Kitzbuhel. Smešten u traženom regionu Kicbil u Tirolu, ovaj elegantni rizort imaće skromnih 77 soba zajedno sa ekskluzivnim asortimanom od 40 privatnih rezidencija. Razlikujući se od određenih sezonskih rizorta, Six Senses Kitzbuhel će dočekivati goste tokom cele godine. Zima obećava besprekorno skijanje i izlazak na staze, dok će leti posetioci uživati u pogledu koji oduzima dah duž slikovitih planinarskih staza u regionu. Unutrašnja vizija poverena je arhitekti Martinu Brudnickom. Odražavajući suštinu tradicionalne austrijske brvnare, ambijent će krasiti kosi plafoni sa drvenim gredama i balkoni sa panoramskim pogledom na planine. Nakon avantura na snegom prekrivenim padinama, posetioci će moći da se opuste u spa centru koji će obuhvatati zatvoreni bazen, otvorene kamene bazene sa toplom vodom, saunu, parnu sobu i teretanu u zatvorenom i na otvorenom. Majkl Stajninger, vlasnik projekta Six Senses u Kicbilu, izrazio je entuzijazam oko proširenja svog alpskog portfolija. Naglasio je širi uticaj projekta koji prevazilazi puko luksuzno odmaralište, sa ciljem da obogati alpski turizam i lokalnu zajednicu. Stajninger zamišlja stvaranje okruženja koje neguje istinsko zadovoljstvo i holistička iskustva – utočište u kome se fizički i mentalni svet harmonično spajaju, nudeći predah od digitalne gužve i vreve.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika