Najnovije iz sveta putovanja

februar 06, 2023

Atlantistheroyal Entertainment Firewaterfountainshow

Novi Atlantis Royal hotel u Dubaiju

Sa otvaranjem zakazanim za 10. februar, Atlantis the Royal će biti novi mega-rizort u Dubaiju sa plutajućim bazenom, 2 km privatne plaže i pozorišnim konceptom restorana Hestona Blumentala. Sa svojom privlačnom i neobičnom arhitekturom nalik tetrisu, Atlantis The Royal je nova znamenitost na Palmi u Dubaiju, hotel ekstremnog luksuza u gradu koji je već poznat po raskoši. Hotel opisuju kao „naj ultraluksuzniji rizort na svetu“ i dostupan je za rezervacije za boravak od februara, a za otvaranje je zakazan šou sa poznatim ličnostima, što podseća na lansiranje hotela Atlantis Palm 2008. godine, gde su gosti bili Robert DeNiro, Džerard Batler, Kajli Minog i Prijanka Čopra.

januar 30, 2023

Panorama Glass Lodge 22

Panorama Glass Lodge – ultimativni luksuz na Islandu

Ukoliko ste ikada poželeli da odmorite od čitavog sveta, a da to učinite okruženi luksuzom i magijom prirode, Panorama Glass Lodge je prava destinacija za vas. Panorama Glass Lodge je najpoznatiji i najpopularniji “stakleni” smeštaj koji možete rezervisati na Islandu, koji vam nudi apsolutno najbolji pogled na lepotu prirodnog okruženja. Iako je smešten u samom srcu prirode, daleko od gužve i vreve modernog života, Panorama Glass Lodge vam nudi luksuz, visoke standarde kvaliteta i izvanredni dizajn. Oblik je inspirisan tradicionalnim islandskim kućama, dok ga kombinacija drvenih elemenata sa čelikom i staklom čine jedinstvenim.

januar 23, 2023

Dw 1 04 02 Ngaga Guest Lodge Honeymoon Suite Section Head A0 Congo Scaled E1671109111737

Novi Safari kamp u Kongu

Sa zakazanim otvaranjem krajem 2023. godine, Kozala Zamba Congo Retreat biće luksuzni kamp u šumama Republike Kongo, gde gosti mogu provesti vreme posmatrajući gorile u njihovom prirodnom staništu. Ovaj višemilionski projekat uključivaće renoviranje tri postojeća kampa i izgradnju još dva nova. Gosti će takođe imati pristup nacionalnim parkovima Nouabalé-Ndoki National Park, Odzala-Kokoua National Park i Sangha Trinational Park.

januar 16, 2023

Floating Venice 7

“Floating Venice” – Venecijanski luksuz u Dubaiju

„Floating Venice“ će biti rizort sa 5 zvezdica sa apartmanima izgrađenim iznad i ispod vode i biće prvo te vrste u magičnom Dubaiju. Inspirisan italijanskim gradom, imaće vodene kanale koji prolaze ispod mostova i vijugaju kroz zgrade inspirisane Mediteranom. Do rizorta možete doći hidroavionom, čamcem ili helikopterom. Po uzoru na Veneciju, bićete prebačeni kanalima u jednoj od gondola uvezenih direktno iz Venecije kako biste stigli do svoje podvodne sobe. Od 414 apartmana, čak 180 će biti pod vodom. Ovi podvodni apartmani će imati staklene zidove od poda do plafona, pružajući vam nesmetan pogled na morske korale.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika