fbpx

Najnovije iz sveta putovanja

maj 26, 2024

Mandarin Oriental Rome Italy

Mandarin Oriental najavljuje novi hotel u Rimu

Mandarin Oriental Rome je u planu da se otvori 2026. godine, čime će stvoriti jedinstveno iskustvo u gradu, jer će hotel biti smešten u deset vila iz 19. veka. Vile će imati 108 soba i suite-ova, nudeći miran pogled na bašte ili gradske znamenitosti. Mnogi suite-ovi će imati privatne bašte i terase. Dizajn enterijera će voditi nagrađivani dizajneri Gilles & Boissier, francuski dizajnerski duo koji je osvojio priznanja za svoje sofisticirane i savremene enterijere. U okviru hotela, gosti će imati priliku da iskuse šest restorana i barova u različitim okruženjima, uključujući restorane na otvorenom i koncept samostalnog obroka u jednoj od vila. Spa centar Mandarin Oriental će pružiti širok spektar wellness iskustava u mirnom okruženju.

mart 10, 2024

463148818

NOBU HOTEL MARRAKECH OTKRIVA SVOJU AVANTURISTIČKU PONUDU ZA 2024.

Nobu Hotel Marrakech poziva goste da se prepuste oličenju luksuza dok istražuju bogatu marokansku kulturu. Sa mešavinom podmlađujućih spa tretmana, primamljive kulinarske ponude, okrepljujućih wellness aktivnosti i proslavljenih događaja, luksuzni hotel obećava nezaboravno putovanje za svakog posetioca. Smešten u Nobu Hotel Marrakech nalazi se The Pearl, jedna od najvećih spa centara u kolekciji hotela Nobu. Ovde se gosti tretiraju u harmoničnom spoju japanske i marokanske tradicije kroz prepoznatljive Nobu tretmane, kao što su Nobu Zen masaža i Japanese Silk ritual. Sa 14 privatnih apartmana za tretmane, bazenom sa mozaikom i privatnim hamamom, The Pearl nudi raskošno utočište za goste koji traže vrhunsku relaksaciju. U Nobuu, kulinarska izvrsnost je sinonim za nezaboravna iskustva. Ove godine Nobu Marrakech predstavlja posebno pripremljen veganski meni, pozivajući goste da uživaju u japanskim ukusima u biljnim užicima. Od jalapena od karfiola do hrskavog pirinča od avokada, svako jelo je napravljeno da dirne nepce i odražava kulinarsku raznolikost regiona.  Nobu Hotel Marrakech poziva goste da krenu na putovanje luksuza, wellnessa i kulturnog uranjanja. Od podmlađujućih spa doživljaja do izuzetne kulinarske ponude i proslavljenih događaja, Nobu Marrakech obećava bekstvo bez premca za pronicljive putnike.

mart 03, 2024

Raffles Hotels Resorts Predstavlja Elegantnu Oazu U Pustinji U Kraljevini Bahrein 17

RAFFLES HOTELS & RESORTS PREDSTAVLJA ELEGANTNU OAZU U PUSTINJI U KRALJEVINI BAHREIN

Raffles Hotels & Resorts, svetski poznat po svojim vrhunskim uslugama, sada kombinuje esenciju arapskog gostoprimstva otvaranjem Raffles Al Areen Palace Bahrein. Ovaj očaravajući i graciozni kompleks je prvi i jedini rizort isključivo sa vilama u zemlji, pružajući privatno i intimno iskustvo gostima u okviru vila, restorana, wellness prostora i prelepo uređenih, bujnih vrtova. U restoranima i zajedničkim prostorima dominiraju impresivna umetnička dela, stvorena u saradnji sa lokalnim umetnicima, slaveći žive boje i upečatljive oblike arapske umetnosti i arhitekture. Svaka od 78 elegantno uređenih, skrivenih vila sa privatnim bazenima - jednosobnih, dvosobnih ili trosobnih konfiguracija – meri od 400 kvadratnih metara naviše. Posetioci mogu pobeći iz brzog modernog sveta i uživati u privatnim bazenima sa kontrolisanom temperaturom, obezbeđujući najveću udobnost i opuštanje tokom svih godišnjih doba. Legendarna batlerska usluga Raffles rizorta će se pobrinuti da gosti uživaju na zaista personalizovan način. Smešten se na Ostrvu Milion Palminih Drveća, Raffles Bahrein omogućava gostima da otkriju neistraženi deo Bliskog istoka, blizu rezervata u kojem žive egzotične životinje i retke ptice. Rizort se nalazi na odličnoj lokaciji i za poslovne putnike, budući da se nalazi blizu glavnih biznis centara.

februar 25, 2024

Home

OTKRIJTE VILU MAYAVEE - EKSKLUZIVNO UTOČIŠTE MANDARIN ORIENTAL NA ZAPADNOJ OBALI PUKETA

Mandarin Oriental Exclusive Homes je proširio svoj slavni portfolio dodatkom vile Mayavee, smeštaj sa četiri spavaće sobe na zapadnoj obali Puketa. Kao prva nekretnina na Tajlandu koja se pridružila ovoj prestižnoj kolekciji, Villa Mayavee obećava luksuzno bekstvo za one koji traže moderan i nezaboravan boravak u jednoj od najatraktivnijih destinacija jugoistočne Azije. Smeštena na zapadnoj obali Puketa, na samo 45 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Puket, vila Mayavee je savremeno remek delo dizajnirano da pruži neverovatne poglede na Andamansko more. Vilu karakterišu prostrane terase dok prozori od poda do plafona neprimetno spaja enterijer sa eksterijerom pružajući gostima idilično tropsko skrovište.  Vila Mayavee poziva goste da se prepuste bezbrojnim lokalnim iskustvima, od vožnje na privatnoj jahti do joge uz izlazak sunca i prilagođenih spa tretmana u privatnosti vile.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika