fbpx
18996_1-mohamedmasaaunff5g6cfwyunsplash_orig.jpg

samo zamislite

...a onda zajedno sa našim agentom dizajnirate putovanje koje će prevazići sva vaša očekivanja

Izaberite savetnika
Dijamanti Su Vecni5
Dijamanti Su Vecni5

TRAVEL HOUSE FILOZOFIJA

Verujemo da su najlepši ambijenti reflekcija ljudske mašte i estetike. Divimo se balansu, simetriji i savršenim proporcijama.

Poštujemo hijerarhiju i odnos između prirode, arhitekture, dizajna i dekora, koje čine čudesnu harmoniju.

Želimo zajedno sa našim klijentima da iskusimo i kreiramo jedinstvene doživljaje širom sveta i da svaka nova destinacija bude još jedno nezaboravno iskustvo koje nas je učinilo bogatijim i ispunjenijim.

EKSPERTI ZA PUTOVANJA

Naša ekspertiza duga je 23 godine, tokom kojih smo stekli više od 250.000 zadovoljnih klijenata širom regiona i kreirali individualna putovanja na više od 250 destinacija sveta. Travel House savetnici su vam na raspolaganju i u svakom trenutku dostupni za bilo kakvu konsultaciju u vezi željenog putovanja.

Screenshot 2022 08 26 At 11.29.57
F770545e B521 4f2f B1a3 06881dc4628b

travel house lokacije

Naše lokacije smo osmislili i opremili kako bi bile mesto susreta i razmena ideja. Verujemo da putovanje zapravo počinje prvim našim susretom, uz najveći nivo usluge, pristupom vodećim rezervacionim sistemima i kolekcije najboljih turističkih usluga na svetu.

Zamisli

Naše kolekcije autentičnih itinerera i najprestižnijih destinacija pružaju jedinstvenu kombinaciju inspirativnog dizajna, visokog kvaliteta i usluge bez premca.

Poželi

Specijalizovani smo da našim klijentima ponudimo personalizovana iskustva: savršeni rođendan, venčanje na privatnom ostrvu ili nezaboravni odmor. Zamislite želju i mi ćemo je sprovesti u delo.

Doživi

Jedinstvena i autentična iskustva koja evociraju trajna i dragocena sećanja. Otvaramo vam vrata najuzbudljivijih i najpoželjnijih destinacija na svetu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika