St. Regis Saadiyat Island Resort

Na ostrvu koje postaje glavna destinacija na Bliskom istoku, St. Regis Saadiyat Island Resort je raskošan, ali intiman hotel sa 377 soba koji kombinuje sofisticiranu mediteransku arhitekturu resorta sa savremenim dizajnom enterijera. Opuštajuća atmosfera je uneta kroz veštinu upotrebe prirodnih proizvoda i elemenata.

2639_srsi1_orig-3.jpg Lokacija

Prestižni hotel St Regis Saadiyat ima zavidnu lokaciju na 9 km bele peščane plaže Saadiyat, sa pogledom na toplo azurno more Persijskog zaliva. Netaknuto ostrvo Saadiyat koje se nalazi na 500 metara od obale Abu Dabija, udaljeno je dvadeset minuta vožnje od međunarodnog aerodroma i deset minuta vožnje do užurbanog centra Abu Dabija.

2648_srsi10_orig-1.jpg Smeštaj

Mediteranska arhitektura nudi sofisticirane sobe i suite-ove sa uslugom batlera, velikim balkonima i elegantnim kupatilima. Superior sobe imaju pogled na resort, dok se Superior sobe sa pogledom na more mogu pohvaliti prekrasnim pogledom na tirkizni okean. Postoji izbor prostranih i raskošnih suite-ova koji nude smeštaj za putnike kojima je potrebna privatnost i ekskluzivnost.

2644_srsi6_orig-3.jpg Usluga

Hrana u St. Regis-u je izuzetno ukusna i služi se u restoranima koji nude mediteransku, arapsku, morsku i azijsku kuhinju, u luksuznom okruženju i opuštenoj atmosferi. Sadržaji rizorta uključuju 5 bazena, potpuno opremljenu modernu fitnes salu, 2 teniska terena, 2 terena za skvoš i teren za golf koji je dizajnirao Gary Player.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika