Emirates Palace Mandarin Oriental

Luksuz ispunjava svaki kutak ovog raskošnog raja. Izgrađena da odražava različite nijanse peska arapske pustinje, Emirates Palace je očaravajuća znamenitost - savršena lokacija za opuštanje ili odmor nakon safarija.

13057_emirates-palace-20_orig-1.jpg Lokacija

Emirates Palace se nalazi na sopstvenom, privatnom delu bele peščane plaže sa pogledom na Corniche i okružen sa 100 hektara veličanstveno uređenih vrtova.

13046_emirates-palace-9_orig-3.jpg Smeštaj

Izbor smeštaja uključuje 302 Grand sobe, 40 Khaleej & Khaleej Deluxe Suites, četiri Royal Khaleej Suites i 16 Palace Suites sa tri spavaće sobe, koji se mogu podeliti na ukupno 48 jednosobnih individualnih apartmana. Unutar svake sobe i suite-a, dekor je majstorski spoj arapskog kraljevskog sjaja i najnovije tehnologije, sa zlatnim listićima i najfinijim mermerom.

13053_emirates-palace-16_orig-1.jpg Usluga

Emirates Palace ima dva bazena, jedan sa toboganima, vodopadima i rekom, kao i sportove na vodi, tenis, dečje igralište, butike i fitnes centar. Spa Anantara nudi tretmane i terapije za podmlađivanje tela u mirnom prostoru inspirisanom Marokom i Tajlandom. Hotel ima pet restorana, uključujući Hakkasan, kineski restoran sa Michelin zvezdicom, Le Vendome Brasserie i Sayad, gde se spremaju vrhunski morski plodovi.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika