Jumeirah at Etihad Towers

Veličanstveno se uzdižući iz okruženja na plaži, dramatična forma i spektakularan dizajn Jumeirah at Etihad Towers postavljaju novi standard za luksuzne hotele u Abu Dabiju. Kompleks se sastoji od pet kula – tri stambene kule, jedne poslovne kule i hotela Jumeirah at Etihad Towers.

6470_ext-1_orig-1.jpg Lokacija

Jumeirah at Etihad Towers Abu Dhabi – deo novog kultnog kompleksa sa pet kula u glavnom gradu UAE, omeđen je morem sa jedne strane i modernim Corniche-om sa druge. Lako je dostupan sa aerodroma i blizu Nacionalnog izložbenog centra Abu Dabija ADNEC, gradskih tržnih centara, centralnog poslovnog okruga i oblasti ministarstava. Dozvolite sebi da upijete inspirativnu lepotu savremenog dizajna svetske klase i besprekornih detalja, poboljšanih panoramskim pogledom na obalu Abu Dabija.

6469_jumeirah-at-etihad-towerstower-room_orig-3.jpg Smeštaj

Smatra se najekskluzivnijim i najprestižnijim rezidencijama Abu Dabija, 199 apartmana obuhvataju luksuz svetske klase. Svaki studio, jednosobni, dvosobni i trosobni apartman je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe i učiniće vaš boravak opuštajućim i produktivnim. Jumeirah at Etihad Towers nudi izbor od 382 jedinstveno dizajnirane sobe i apartmana. Površine od 40 do 980 kvadratnih metara, svaki smeštaj nudi bežični pristup internetu, kao i najsavremenije sisteme za zabavu sa iPod i MP3 priključcima.

6471_jumeirahatetihadtowersquestprivatediningroom_orig-1.jpg Usluga

Bilo da više volite da provodite vreme rashlađujući se u jednom od tri bazena ili šetajući veličanstvenom privatnom plažom, odvojite vreme da priuštite sebi neke od najboljih terapija koje se mogu naći na Bliskom istoku, ili se opustite u Talise Spa. Provedite jutro u Rasoul ili Hamam Suite-u i započnite dan revitalizirani. Bez obzira odakle stižete, vaše iskustvo u Jumeirah at Etihad Towers-u će biti nezaboravno i egzotično.

Travel House savet

Prepustite se nezaboravnom gastronomskom iskustvu u restoranu Quest, Li Beirutor Scott’s. Bez obzira da li želite da impresionirate svoje omiljene klijente ili želite da imate jedinstvenu porodičnu večeru, nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste je zagarantovano.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika