Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Oduševite se spektakularnim pogledom na grad i zaliv iz svoje sobe iznad Abu Dabija. Ovaj moderni hotel nalazi se na 10 minuta od Predsedničke palate i ima 12 nagrađivanih restorana i barova, kao i kompletan spa centar sa 13 soba za tretmane.

Conrad Abu Dhabi 1 Lokacija

Hotel se nalazi u kultnom kompleksu Etihad Towers. Sa pogledom na Arapski zaliv i Korniš, ova kula visoka 305 metara je centralna destinacija za kupovinu, razgledanje i aktivnosti na obali. Hotel je udaljen 30 minuta od međunarodnog aerodroma Abu Dhabi i sat vremena od međunarodnog aerodroma Dubai.

Conrad Abu Dhabi 12 Smeštaj

Probudite se uz pogled na more u 377 elegantnih soba i suite-ova sa potpuno integrisanom tehnologijom i 24-časovnom uslugom. Ili se opustite u prostranom luksuznom apartmanu sa kuhinjom. Odvojena dnevna soba nudi više prostora za opuštanje uz vrhunske sadržaje i neverovatan pogled.

Conrad Abu Dhabi 13 Usluga

Pripremite se za kulinarsku svetsku turneju. 12 restorana i barova putuju od Libana do Latinske Amerike i od Tokija do Toskane. Potpuno opuštanje vas čeka u 1465 m2 wellness prostora posvećenog privatnim spa ritualima za pojedince ili parove. U Rasul Mud Chamber probajte tradicionalnu bliskoistočnu terapiju koja koristi blato, paru sa mirisom bilja i topli tuš natopljen uljem za čišćenje i detoksikaciju ili doživite isceliteljske moći vode i topline u tradicionalnom parnom kupatilu i sauni.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Avenija u Etihad Towers-u je dom najboljih svetskih brendova i jedini izložbeni salon Aston Martina u Abu Dabiju. Možete otići u šoping i istražiti najluksuznije butike koje Abu Dabi može da ponudi na samo nekoliko koraka od vaše sobe.

Specijalna ponuda

25% popusta na smeštaj u hotelu Conrad Abu Dhabi Etihad Towers za rani buking do 30.06.2023. za period boravka od 01.10. do 31.10.2023.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika