Hilton Abu Dhabi Yas Island

Hilton Abu Dhabi Yas Island je potpuno novi dodatak hotelskoj sceni Emirata. Hotel se nalazi na samoj obali Al Raha, što znači pogled na vodu sa svih strana, a do Ferrari World-a, Warner Bros World-a i Yas Waterworld-a stižete za 10 minuta vožnje.

Hilton Abu Dhabi Yas Island 3 Lokacija

Hotel se nalazi na 10 minuta vožnje od Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld, i Warner Bros. World™ Abu Dhabi. Abu Dhabi međunarodni aerodrom je udaljen 10 kilometara od hotela.

Hilton Abu Dhabi Yas Island 4 Smeštaj

Hilton Abu Dhabi Yas Island nudi elegantan smeštaj sa uslugom nenadmašnog kvaliteta. Sve sobe su opremljene aparatima za kafu, sefom, mini barom, TV-om i Wi-Fi internet konekcijom. Sobe takođe imaju prostor za sedenje, radni sto, balkone i prozore od poda do plafona.

Hilton Abu Dhabi Yas Island 6 Usluga

Osmo – Lounge & Bar sa pogledom na zaliv Yas je savršeno mesto za početak dana ili opuštanje svake večeri. U hotelskom celodnevnom restoranu pronađite sve, od finih jela do omiljenih poslastica za porodicu. Prepustite se gurmanskim obrocima, osvežavajućim pićima i optimističnim melodijama u Capila baru i roštilju pored bazena. Probajte tretmane za telo i lice i masaže u spa centru ili se opustite u hidromasažnoj kadi, sauni ili parnom kupatilu.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Ovaj hotel nudi porodično iskustvo po meri za goste mlađe od 12 godina. Deca uživaju u dečjoj dobrodošlici i posebno dizajniranom doživljaju dečijeg doručka. Uživajte u porodičnim obrocima birajući jela sa Dečjeg menija. Hotel ima niz dečijih sadržaja dostupnih na zahtev.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika