InterContinental Abu Dhabi

Uživajte u prefinjenom boravku na obali u InterContinental® Abu Dhabi. Ovaj hotel sa pet zvezdica poziva vas u nagrađivane restorane, privatnu plažu, bazene, vrhunske wellness objekte, prostrane sobe sa pogledom na park i marinu, zajedno sa jedinstvenim prostorima za konferencije i događaje,

Intercontinental Abu Dhabi 6 Lokacija

Hotel InterContinental Abu Dhabi je dobro pozicioniran, u blizini glavnih atrakcija: Sheikh Zayed Mosque, Louvre Museum i Qasr Al Watan. Udaljen je 25 minuta vožnje od aerodroma Abu Dhabi i 120 minuta vožnje od aerodroma Dubai.

Intercontinental Abu Dhabi 5 Smeštaj

Svih 390 soba su udobne i prostrane i gledaju na zaliv ili na svetlucavi grad. U svim sobama su besplatni Wi-Fi, TV, mini bar i luksuzna mermerna kupatila. Možete birati između Standard soba, Executive soba i suite-ova.

Intercontinental Abu Dhabi 9 Usluga

7 hotelskih restorana, barova i kafea su vam na raspolaganju, nudeći izuzetnu internacionalnu kuhinju i specijalitete. Možete posetiti hotelski spa centar i probati masaže, saunu, parno kupatilo i kozmetičke tretmane.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

InterContinental Marina je deo ovog neverovatnog objekata, sa vezom za 183 jahte veličine do 65 stopa. Pridružite se ovoj ekskluzivnoj marini i uživajte u širokom spektru pogodnosti koje donosi članstvo.

Specijalna ponuda

30% popusta na smeštaj u hotelu InterContinental Abu Dhabi za rani buking do 31.05.2023. za period boravka od 16.09. do 31.10.2023.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika