Park Hyatt Abu Dhabi Hotel

Park Hyatt Abu Dhabi predstavlja najbolje od oba sveta, od potpunog odmora oko najčistijih obala Saadiyat-a, do avantura na osunčanom pesku arapske pustinje.

Park Hyatt Abu Dhabi P576 Outdoor Swimming Pool.16x9 Lokacija

Park Hyatt Abu Dhabi se nalazi na idealnoj lokaciji na plaži Saadiyat i u blizini je aerodroma, centra grada, vrhunskih bankarskih i poslovnih okruga, golf terena, lokalnih atrakcija i nekoliko minuta udaljen od kulturnog okruga Saadiyat; omogućavajući gostima da posete ikonska remek dela kao što su Louvre Abu Dhabi, Zayed National Museum i Guggenheim Abu Dhabi.

Park Hyatt Abu Dhabi P589 Terrace Suite Bedroom.16x9 Smeštaj

Opustite se u luksuzu ostrvskog rizorta i uživajte u zadivljujućem pogledu na Arapsko more, uređene vrtove i bazen sa svog privatnog balkona ili terase. Hotel nudi 306 luksuzno opremljenih soba, suite-ova i vila koje spajaju eleganciju sa šarmom regije.

Park Hyatt Abu Dhabi P578 Jetted Tub.16x9 Usluga

Rizort nudi izbor elegantnih restorana koji služe niz internacionalnih specijaliteta. Uživajte u mediteranskim jelima sa neverovatnim pogledom na plažu Saadiyat u Beach House-u ili proslavite posebnu priliku u živopisnom restoranu Shala Beach. Bilo da se radi o doručku, ručku, večeri ili svemu između, iskusite ljubaznu uslugu i strast prema kulinarskoj umetnosti. Provedite dan uživajući u tropskom suncu u impresivnom bazenu, ili posetite Atarmia Spa sa 9 velikih soba za tretmane.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Ukoliko ste ljubitelj golfa, možete uživati u golf terenu Saadiyat Beach tokom svog boravka. U neposrednoj blizini hotela, dizajniran od strane legende golfa Gary Player-a, teren sa 18 rupa koristi prirodne lepote plaže ostrva Saadiyat za zaista jedinstveno iskustvo igranja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika