Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche

Nenadmašna lokacija, izuzetni sadržaji i odličan rizort u Abu Dabiju

Radisson Blu Abu Dhabi 3 Lokacija

Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche se nalazi na živopisnom i kultnom šetalištu uz obalu u Abu Dabiju. Do hotela se može doći taksijem, javnim autobusom ili privatnim automobilom ako se rezerviše unapred. Smešten u srcu grada, hotel je udaljen samo 30 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Abu Dabi i 2 sata vožnje od međunarodnog aerodroma Dubai. Parking i taksi stajalište su dostupni na licu mesta.

Radisson Blu Abu Dhabi 5 Smeštaj

Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche, ima 346 novorenoviranih soba, idealnih za poslovne ili rekreativne putnike, zajedno sa besplatnim bežičnim internetom i priborom za kafu i čaj u sobi. Probudite se uz predivan pogled na grad i more u jednoj od svetlih i prozračnih soba i apartmana, dizajniranih za vašu udobnost. Sve sobe imaju mermerna kupatila, brzi bežični internet, ogrtače, papuče i mini bar.

Radisson Blu Abu Dhabi 4 Usluga

Neverovatna jela ili primamljive grickalice? Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche se može pohvaliti širokim izborom specijaliteta u brojnim restoranima. Bez obzira da li želite da uživate u pogledu na Arapski zaliv ili obrise grada uz obrok, izbor je na vama. Otkrijte razne restorane na plaži u West Bay Abu Dhabi i uživajte u obrocima na otvorenom u Vertigo Bar & Lounge-u, ili u kulinarskim specijalitetima u West Bay Lounge-u, koji nudi najbolji branč u Abu Dabiju. Hemingway’s autentični engleski pab u metropoli služi odličnu hranu.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Tokom svog boravka isprobajte razne adrenalinske aktivnosti iz Avantura Parka, Zip Line-a, Wave Pool-a i Lazy River-a, koje su besplatne za goste hotela.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika