Armani Hotel Dubai

Armani Hotel Dubai obećava novo iskustvo i prevazilazi vizuelnu estetiku, nudeći nivoe usluge bez premca, zasnovane na Armanijevom prepoznatljivom konceptu životnog stila.

54_uaegallarmani-4_orig-3.jpg Lokacija

Prvi Armani hotel se nalazi u Emaar-ovoj kultnoj kuli – Burdž Kalifi, i na 5 minuta hoda od trgovačkog centra Dubai.

52_uaegallarmani-1_orig-1.jpg Smeštaj

Privatne rezidencije – koje je lično dizajnirao Giorgio Armani, su odraz njegovog ličnog pristupa eleganciji i jedinstvenoj filozofiji stila. Armanijev stil je pametno kombinovan kako bi se maksimizirao prostor, fokusirajući se na kompatibilnost materijala, forme i osvetljenja u vrhunskom okruženju. Sobe sa pogledom na zaliv takođe pružaju spektakularan pogled na grad, ove sobe imaju karakterističan kružni ulazni hol.

53_uaegallarmani-2_orig-3.jpg Usluga

Armani Hotel Dubai ima 11 restorana i salona, uključujući Armani/Ristorante koji je prepoznat kao jedan od najboljih restorana u gradu, zahvaljujući modernoj usluzi i klasičnoj i autentičnoj italijanskoj kuhinji. Ostali restorani nude japansku, mediteransku i indijsku kuhinju. Armani/Prive, VIP noćni klub, je domaćin najuzbudljivijih večeri u Dubaiju.
Armani/SPA nudi potpuno prilagođeno iskustvo koje odgovara potrebama svakog pojedinca. Armani/SPA Classic fitnes članstvo uključuje neograničen pristup teretani, termalnom kupatilu i otvorenom bazenu.

Travel House savet

Uzmite ručak za poneti iz elegantnog hotelskog restorana Armani/Peck i krenite na piknik jahtom (koju organizuje konsijerž) duž Persijskog zaliva.

Najbolje vreme za poseti

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika