Atlantis, The Palm

Dubai, simbol sveta, gde se Atlantida uzdiže na obalama legendarnog ostrva Palm, pružajući veličanstven pogled na grad, koji se graniči sa nadrealnim.

8207_resort-landscape-28-01-2015-29ext_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na vrhu Palm Jumeirah, ovo je prvi rizort koji je izgrađen na ostrvu Palm i posvećen je mitu o Atlantidi, ali uključuje različite arapske elemente. Vožnja taksijem od međunarodnog aerodroma Dubai do rizorta traje oko 30 minuta. Pultovi Atlantisa se nalaze odmah pored carine na terminalima 1 i 3 aerodroma u Dubaiju, tako da možete lako doći do ovog veličanstvenog hotela.

8209_atlantis-2_orig-1.jpg Smeštaj

Ovaj tematski rizort ima dva smeštajna krila, koja se nazivaju i Kraljevske kule, i sastoje se od Istočne i Zapadne kule, koje su zajedno povezane apartmanom Royal Bridge. Najelegantnije hotelske sobe u Dubaiju su dizajnirane za vas da uronite u apsolutni komfor i luksuz bez premca. Uživajte u spektakularnom pogledu na azurno Arapsko more ili na kultno ostrvo Palm i veličanstveni horizont Dubaija iz svog elegantnog apartmana.

8278_atlantis-17_orig-1.jpg Usluga

Jedna od glavnih atrakcija je Aquaventure, vodeni park od 17 ha sa dvanaest tobogana i 2,3 kilometra vožnje rekom. Postoje dva hrama u mesopotamskom stilu koja sežu preko 30 m u nebo. Akvarijum Lost Chambers je izložba sa 65.000 vrsta riba. Preko puta vodenog parka Aquaventure nalazi se Dolphin Bay, delfinarijum od 4,5 ha. Resort ima deo plaže okrenut prema horizontu Dubaija. Spa i fitnes centar, sale za sastanke i preko 20 restorana dostupni su za vaše istraživanje i uživanje.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika