Burj Al Arab

Ovaj legendarni i simbolični hotel je privukao međunarodnu pažnju, osiguravši svoje mesto jedne od najfotografisanijih građevina na svetu, i dosledno je proglašen za najluksuzniji hotel na svetu. Dizajniran da liči na jedro koje se nadvija, Burj Al Arab se penje na visinu od 321 metar, dominirajući horizontom Dubaija. Osvetljen noću koreografskim svetlom koje predstavlja vodu i vatru – Burj Al Arab je jednostavno individualan, inspirativan, impresivan.

624_burj1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na privatnom ostrvu sa privatnom plažom, Burj Al Arab nudi mir i tišinu usred užurbanih ulica i plaža Dubaija. Nalazi se na 15 minuta hoda do Souk Madinat Jumeirah i na samo 5 minuta hoda preko ostrvskog mosta od akva parka vodenom parku Wild Wadi.

622_burj3_orig-1.jpg Smeštaj

Burj Al Arab nudi 42 Deluxe Suite, 18 Panoramic Suite, 4 Club Suite, 28 Two-Bedroom Suite, 6 Diplomatic Suite i 2 Royal Suite. Deluxe suite-ovi imaju dnevnu sobu koja se nalazi u prizemlju, veliki dnevni boravak, trpezarijski sto za 4 osobe, privatni bar pult, luksuzni toalet i kompletan poslovni deo koji se sastoji od radnog stola, laptopa, štampača, privatni faks/telefon servis i port za podatke. Spiralno stepenište vodi do spavaće sobe (sa bračnim krevetom), luksuznog kupatila sa đakuzi kadom i velikom tuš kabinom, garderobera i velikog privatnog sefa.

629_burj8_orig-3.jpg Usluga

Za vrhunac uživanja, gosti mogu iznajmiti privatnu jahtu sa batlerom, hostesom i kuvarom koji će zadovoljiti sve potrebe. Takođe, može se rezervisati i Spa terapeut, koji će vam pružiti izbor luksuznih tretmana na jahti. Alternativno, gosti se mogu sunčati pored raskošnog bazena sa veličanstvenim pogledom na Arapski zaliv ili prošetati privatnim delom plaže. Restoran Al Mahara služi specijalitete od morskih plodova i ima veliki stakleni zid koji gleda u akvarijum, a Sky View Bar se nalazi na 200 metara nadmorske visine. Restoran Al Muntaha je idealan za popodnevni čaj i koktele.

Travel House savet

Gosti mogu koristiti privatna vozila za golf do drugih Jumeirah rizorta, lokalnog šoping područja i plaža.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika