Bulgari Resort Dubai

Smešten na ostrvu Jumeira Bay, povezan mostom dugim 300 metara sa centralnim Dubaijem, rizort je destinacija za posetioce koji traže bekstvo od gužve i osećaj kao da su kod kuće, a ipak samo na minut udaljenosti od srca živopisnog grada i njegovih kulturnih atrakcija.

18146_hotelentrance4_orig-1.jpg Lokacija

Sjajni dragulj postavljen na ostrvu u zalivu Jumeira, Bulgari Resort Dubai donosi mediteranski stil na Bliski istok. Okružen pogledom na okean i dom prvog Bulgari Yacht kluba i marine, njegov nautički duh inspiriše dizajn resorta, čineći ga oazom luksuza na samo nekoliko minuta od kopna. Međunarodni aerodrom Dubai: 25 minuta vožnje automobilom. Međunarodni aerodrom Al Maktoum: 45 minuta automobilom. Smešten u zadivljujućoj oblasti Jumeira u centru Dubaija, resort je na samo nekoliko minuta vožnje od mnogih gradskih atrakcija.

18165_thebulgarisuite-diningroom3_orig-1.jpg Smeštaj

Rizort obuhvata 101 hotelsku sobu i suite i 20 hotelskih vila, opremljene vrhunskim italijanskim luksuznim nameštajem brendova kao što su Maxalto, Flos, Fexform i drugi. Sve sobe i suite-ovi imaju pogled na prekrasan horizont Dubaija ili Arapski zaliv, sa velikim balkonima. Za goste koji traže vrhunski prostor i privatnost, pet kategorija vila ovog rizorta omogućava porodicama i prijateljima da stvore jedinstveno iskustvo. U rasponu od jedne do tri spavaće sobe, sa mogućnostima povezivanja vila, variraju od 175 m² do 540 m², sve sa uslugom ličnog batlera i privatnim bazenom i vidikovcem. Vila Bulgari od 540 kvadratnih metara jedna je od najvažnijih atrakcija ovog resorta.

18167_vitalitypool1_orig-1.jpg Usluga

BVLGARI Spa od 1.700 kvadratnih metara dodaje dodatni luksuz sa osam soba za tretmane i bazenom od 25 metara sa potpunim pogledom na more, kroz svoje veličanstvene prozore od poda do plafona. Gosti će uživati u vrhunskom iskustvu, uranjajući u inovativne tretmane, terapije i negu. Čuveni italijanski kuvar Niko Romito sa Michelin zvezdicom je kreirao mešavinu modernih i klasičnih italijanskih specijaliteta, ekskluzivno za Il Ristorante. Na gornjim spratovima rizorta, gosti mogu da krenu na jedinstveno japansko kulinarsko putovanje u Hoseki. Šef kuhinje Masahiro Sugiyama, sa preko 157 godina porodične tradicije sušija, nudi nezaboravnu gastronomsku poslasticu sa najfinijim sastojcima direktno uvezenim iz Japana. Klub na plaži ima privatne kabine, dečiji bazen i dečiji klub Little Gems, dok su bazen i restoran La Spiaggia savršeno mesto za opuštanje danju ili noću.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika