Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach

Zelena oaza locirana na samo nekoliko minuta od svih užitaka i poslovnih centara ovog modernog grada pored Arapskog zaliva. Sve je tu – topla i elegantna usluga, zadivljujući niz obroka u restoranima, istinski luksuzno iskustvo na bazenu i plaži, prelepi prostori za poslovanje ili proslavljanje posebnih prilika, prijatni spa centar koji je destinacija sam za sebe i svetle, prozračne sobe.

6580_fs-dubai-2_orig-3.jpg Lokacija

Na samo nekoliko minuta od užurbanog centra Dubaija, skriven u prestižnoj rezidencijalnoj četvrti Jumeirah, ovaj hotel je prvo vlasništvo Four Seasons-a u UAE. Okružen najdužim delom prirodne obale u Dubaiju, takođe je udaljen samo deset minuta od komercijalnog okruga na Sheikh Zayed Road-u i ​​Međunarodnog finansijskog centra Dubaija, kao i Burdž Kalife – najviše zgrade na svetu. Prva stvar koju ćete primetiti po dolasku je osam drevnih stabala maslina, koje evociraju mediteransku atmosferu i možda nagoveštavaju zadovoljstvo ukusa koji dolaze.

6579_fs-dubai-small_orig-1.jpg Smeštaj

Opustite se u ovom rizortu koji spaja suptilne arapske detalje sa udobnim, savremenim nameštajem u paletama plavih i zelenih boja na obali mora. 237 luksuznih soba u Dubaiju – uključujući 49 suite-a od kojih svaki ima veliki privatni balkon. Izuzetno prostrane i sa visokim plafonima, veličina soba se kreće od 70 kvadratnih metara uključujući balkon, pa na dalje, što ih pozicionira među najveće u Dubaiju.

four seas Usluga

U sklopu vrtova rizorta se nalaze dva bazena koji svetlucaju belim i zlatnim mozaičkim pločicama. Moderna verzija marokanskog hamama pruža akva-termalno iskustvo koje uključuje kišne tuševe, scrub bar, chill zone, parnu sobu i hidromasažnu kadu. Na plaži ili pored bazena, na pulsirajućem plesnom podijumu ili u udobnoj fotelji, u bašti ili na krovu, biće mnogo opcija za večeru, piće i druženje. Izbor uključuje pet restorana i salona.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Specijalna ponuda

20% popusta na smeštaj u hotelu Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach za period boravka između 11.04. – 19.10.2023.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika