One & Only The Palm

One&Only The Palm je najintimniji novi rizort na plaži u Dubaiju. Smešten na poluostrvu Palm Jumeirah, rizort omogućava najviši stepen privatnosti, dok je na samo nekoliko trenutaka od užurbane energije Dubaija.

7870_the-palm-dubai-2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na poluostrvu jednog od najspektakularnijih pejzaža na svetu, One & Only Palm je ekskluzivni rizort besprekornog stila. Usred bujnih vrtova, fontana i bazena duž svetlucave obale, možete uživati u svoj lepoti ovog rizorta.

7869_the-palm-dubai-1_orig-1.jpg Smeštaj

Prelepo stilizovan i besprekorno namešten, sve sobe uključuju raskošno veliko mermerno kupatilo sa odvojenim tušem i kadom. Sobe nude najnovije informacije na dohvat ruke, uz interaktivni medijski paket i plazma ekran od 46 inča. Sve sobe imaju privatni balkon ili terasu, a plaža i bazen su udaljeni na samo nekoliko koraka.

7873_the-palm-dubai-6_orig-1.jpg Usluga

Tri restorana ovog rizorta uključuju moderan i živahni 101 Dining Lounge and Bar sa panoramskim pogledom na zaliv i horizont Dubaija. Spa nudi tretmane za podmlađivanje u devet privatnih spa apartmana koji okružuju centralno dvorište, a svaki je povezan prelepim stazama.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

TH Benefiti

•  Travel House putnici koji rezervišu suite ili vilu na 5 ili više noćenja u hotelu One&Only The Palm dobijaju besplatan spa tretman u trajanju od maksimalno 50 minuta (ponuda ne važi za period boravka između 15.10. i 31.10.2023.)

•  Za svoje putnike, Travel House nudi besplatan upgrade u polupansion u hotelu One&Only The Palm

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika