Dubai, Residence & Spa One&Only Royal Mirage

Između pustinje i kosmopolitskih čari obale, uzdižu se veličanstvene palme koje se ogledaju u hladnim vodama oaze. Ovo je One&Only Royal Mirage, elegantno mesto složenih lukova, kupola, kula i dvorišta.

659_oorm1_orig-1.jpg Lokacija

Rizort gleda na ostrvo Palm, sa privatnom obalom dugom jedan kilometar, 60 hektara uređenih bašta, fontana i vijugavih staza. Udaljen je 20 minuta od međunarodnog aerodroma u Dubaiju, preko puta prestižnog golf kluba Emirates i 20 minuta od centra grada i pustinje.

19384_oo-royalmirage-fb-celebrities-bar-0280-master_orig-3.jpg Smeštaj

Privatne rezidencije u arapskom stilu, o kojima brine posebno odabran, posvećen tim, nude jednu Garden vilu, 16 suite-ova i 32 Prestige sobe. Suite-ovi i vile su rasprostranjene u tri hotela ovog rizorta: The Palace, Arabian Court i Residence & Spa. Prostrane i otmene, sve su okrenute ka moru i imaju sopstveni balkon ili terasu, a elegantna Garden Villa takođe pruža luksuzno okruženje u najekskluzivnijem delu rizorta.

19386_oo-royalmirage-resort-arabiancourt-rosefountain-2883-master_orig-3.jpg Usluga

Residence & Spa je intimno utočište sa dva privatna restorana, Dining Room i Library, rezervisana isključivo za svoje goste. Mirni vrtovi, bazeni i privatna plaža nude opuštanje i uživanje. Ovde palme prave hlad oko bazena, dok fontane pružaju ambijentalnu muziku.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika